ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΤΟ 3ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ

Ανακοίνωση της οργάνωσης Λάρισας του ΚΚΕ (μ-λ)

Τη μάχη με τη ζωή δίνει 3χρονο αγόρι που από χθες νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο των Αθηνών όπου μεταφέρθηκε , μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο κέντρο της Λάρισας.

Μιλάμε για ακόμη ένα θύμα αυτής της βάρβαρης πολιτικής που συνεχίζει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πιστή πάντα στις επιταγές των ΕΕ-ΔΝΤ, καθώς η οικογένεια του παιδιού αδυνατούσε να πληρώσει τη ΔΕΗ.

3 χρόνια μετά το θάνατο των φοιτητών, που προσπαθούσαν να ζεσταθούν από μαγκάλι στο διαμέρισμα που διέμεναν στη Λάρισα, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Οι συνθήκες διαβίωσης του λαού μας δυσχεραίνουν μέρα με τη μέρα. Φτώχεια, ανεργία, εξαθλίωση.

Αυτή είναι η ζωή που μας φτιάχνουν, και το μέλλον ακόμα πιο δυσοίωνο. Νέες μειώσεις σε μισθούς, κατάργηση επιδόματως ανέργων, ελαστικά ωράρια εργασίας, κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, ενώ ετοιμάζεται και νέα φοροεπιδρομή.

Ο λαός και η νεολαία πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Μόνο εμείς με τους αγώνες μας μπορούμε να τους σταματήσουμε. Να ορθώσουμε το ανάστημά μας σε αυτούς που μας θέλουν υποταγμένους. Σε αυτούς που μας κλέβουν τη ζωή.

Να αντισταθούμε και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας. Γιατί η δουλειά, το εισόδημα, οι ελευθερίες, η ανεξαρτησία, η ζωή η ίδια είναι πολύτιμα αγαθά για να τα τσαλαπατούν ξένοι και ντόπιοι δυνάστες και οι κυβερνήσεις τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ