Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ

Περιγράφοντας «υποκρισία» της αντιπολίτευσης και ευελπιστώντας στο να «πρυτανεύσει η λογική» σχολίασε στο paidis.com τις πρόσφατες εξελίξεις μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και το αντιπολιτευτικό μέτωπο πλειοψηφίας που σχηματίστηκε με αποτέλεσμα τη μη ψήφιση του τεχνικού προγράμματος αλλά και τη μετατόπιση της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2017, ο δήμαρχος Τυρνάβου, Παναγιώτης Σαρχώσης.

Ξεκαθαρίζοντας πως το σώμα θα συνεδριάσει εκ νέου άμεσα, ο κ. Σαρχώσης τόνισε πως -τουλάχιστον προς το παρόν- δεν τίθεται θέμα όσον αφορά σε έργα και εκκρεμότητες που «τρέχουν» καθώς η καταψήφιση αφορά στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017, ενώ αναφερόμενος στις περαιτέρω κινήσεις του υποστήριξε πως «υπάρχουν διαδικασίες και νομικό πλαίσιο» μέσα στο οποίο σκοπεύει να κινηθεί.

«Πιστεύω και ελπίζω πως στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική, κυρίως δε από τους τέως δημάρχους που βρίσκονται στα έδρανα ως δημοτικοί σύμβουλοι, προκειμένου να αποφύγουμε στο μέλλον δυσάρεστες συνέπειες», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση Σαρχώση στη σελίδα.

Τέλος αναφερόμενος στην ψήφιση του ισολογισμού και του οικονομικού απολογισμού του 2015 ο δήμαρχος Τυρνάβου αφού επανέλαβε τη θέση του αλλά και τη γενικότερη αντίληψη που επικρατεί για «νοικοκύρεμα» των οικονομικών του δήμου, με αποτέλεσμα τη μείωση του ελλείμματος στα 245.000 ευρώ, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη στάση που τηρήθηκε από τις παρατάξεις.

«Όχι απλά υποβάθμισαν το γεγονός και τα ούτως ή άλλως θετικά δείγματα που υπάρχουν, αλλά είναι τέτοια η υποκρισία της αντιπολίτευσης που απομόνωσε τη δουλειά της δημοτικής αρχής κάνοντας αναφορά μόνο στις υπηρεσίες, έλεος!», κατέληξε ο Παναγιώτης Σαρχώσης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ