ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΡΙΖΟΣ

Ραγδαίες οι εξελίξεις αλλά και τα… απόνερα των όσων συμβαίνουν στο Δήμο Τυρνάβου, καθώς με χαρακτηριστική καθυστέρηση η Ν.Ε Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ξανασχοληθεί με την περίπτωση του δημοτικού συμβούλου Μάριου Ρίζου και την πολιτική του στάση.

Αφού αρχικά έδειξε ενόχληση για την παραίτηση και ανεξαρτητοποίησή του, βάζοντας θέμα διαγραφή του που τελικά δεν ψηφίστηκε, στη συνέχεια μετά την απόφαση του συμβούλου να μην ψηφίσει το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου καλεί την οργάνωση του Τυρνάβου να πάρει αποφάσεις!

Στη σχετική απόφαση μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής επισημαίνονται τα εξής:

«Γνωστοποιούμε ότι στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνεδρίαση της Ν.Ε  μας απασχόλησε η πολιτική στάση του Μάριου Ρίζου, εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου, οι απόψεις και οι επιλογές του οποίου, σε επίπεδο αυτοδιοικητικό, και έτσι όπως εκφράζονται μέσα από την στάση του στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν συμβαδίζουν με τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως εκ τούτου προτρέπουμε την ΟΜ Τυρνάβου να συνεδριάσει άμεσα για το συγκεκριμένο ζήτημα και να καταλήξει στις αντίστοιχες αποφάσεις που ορίζονται με βάση το καταστατικό του κόμματος».

Μετά από αυτή την εξέλιξη η οργάνωση τουΤυρνάβου αναμένεται να συνεδριάσει το σαββατοκύριακογια να πάρει τις αποφάσεις της.

Πάμε για διαγραφές στον Τύρναβο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ