Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠΟΠ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Μ. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Διαμαρτυρία εργαζομένων για την επίσκεψη κλιμακίου της Χ.Α.

Την απόφαση να δεχθεί την επίσκεψη κλιμακίου της Χ.Α. στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού υπεραμύνεται με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου απαντώντας στη χθεσινή ανακοίνωση της οργάνωσης μελών Τυρνάβου του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

“Ο ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου υλοποιεί προηγούμενη απόφασή του να δέχεται επίσκεψη από όλους τους πολιτικούς χώρους εφόσον του έχει ζητηθεί να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του και να ενημερώνονται για την πορεία του.

Ο ΑΣΕΠΟΠ πάντα δουλεύει για το συμφέρον των μελών – παραγωγών του και δεν ξεχωρίζει πολιτικούς χώρους”.

ΑΠΟΧΗ

Εν τω μεταξύ τη δική τους απάντηση στην απόφαση της διοίκησης να δεχθεί επίσκεψη αντιπροσωπείας  της Χ.Α.έδωσαν το πρωί εργαζόμενοι του συνεταιρισμού, οι οποίοι αντιδρώντας στην εξέλιξη προχώρησαν σε αποχή από τις εργασίες της βάρδιας στις 11.30 το πρωί, καθώς και σε διακοπή της συσκευασίας των προϊόντων του συνεταιρισμού.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

xaΑξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς το μεσημέρι, δυνάμεις του αντιφασιστικού χώρου συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠΟΠ για να διαμαρτυρηθούν για την επίσκεψη στελεχών της Χ.Α. στο συνεταιρισμό. Πάντως λόγω της εμφάνισης της ομάδας των αντιφασιστών άμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας που ανέπτυξε σημαντικές δυνάμεις στην περιοχή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ