ΤΟ “GAME OVER – Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ” ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΟΥΗΛ

Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και το βιβλιοπωλείο “Επιλογές”, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζουν το βιβλίο “Game Over – η αλήθεια για την κρίση” του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:30 στο ΟΥΗΛ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Φίλιππος Σαχινίδης, πρώην υπουργός Οικονομικών και ο Γιάννης Παπαδογιάννης, δημοσιογράφος.

Σύνοψη του βιβλίου “Game over – Η αλήθεια για την κρίση”

Οι δραματικές εξελίξεις που ακολούθησαν την αποκάλυψη του πραγματικού μεγέθους του δημοσιονομικού ελλείμματος το 2009, σημάδεψαν κάθε Έλληνα, συγκλόνισαν την Ευρώπη και επηρέασαν όλο τον κόσμο.

Πώς βρέθηκε η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού; Πώς πάρθηκαν κατόπιν οι μεγάλες αποφάσεις; Ποιες ήταν οι εναλλακτικές, υπήρχαν άλλες καλύτερες λύσεις; Γιατί, σε αντίθεση με άλλες χώρες, η Ελλάδα είναι ακόμα σε μνημόνιο, η κρίση είναι τόσο οδυνηρή κοινωνικά, και η έκβασή της παραμένει αβέβαιη;

Για πρώτη φορά, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές απαντά σε αυτά τα ερωτήματα και αφηγείται άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές και γεγονότα.

Το βιβλίο αυτό είναι μια προσωπική μαρτυρία με καταιγιστικό ρυθμό. Διαβάζεται σαν μυθιστόρημα, αλλά αφορά γεγονότα πραγματικά, που συνέβησαν πίσω από κλειστές πόρτες στην Αθήνα, τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη, το Παρίσι, την Ουάσινγκτον, σε αυλές κάστρων στο Λουξεμβούργο, σε κουζίνες στο Νταβός, σε συναντήσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Είναι η αληθινή ιστορία της κρίσης, πέρα από μύθους, συνωμοσίες και εικασίες, γραμμένη με στόχο να συμβάλει στην τόσο απαραίτητη σήμερα αυτογνωσία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com