ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΜΟΛΙΚΑ ΦΑΛΑΝΗΣ

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα Αργυροπούλι και Σμόλικας Φαλάνης πρόσφεραν θέαμα, 5 γκολ και πολλές ανατροπές, με τους γηπεδούχους πιο ψύχραιμους στο τέλος να επικρατούν με 3-2 των αντιπάλων τους, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Με το «καλημέρα» έδειξαν τις προθέσεις τους οι παίκτες του Ν. Παπανικολάου που παίρνοντας τα ηνία του αγώνα είχαν δοκάρι στο 17’ με τον Τσούτσα, ενώ ευτύχησαν να προηγηθούν στο 30’, όταν ο Χαρισούλης με σουτ νίκησε το Χάμο γράφοντας το 1-0 για τη Δόξα.

Η απάντηση του Σμόλικα ήρθε στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν ο Δάσσιος, που επέστρεψε μετά από σοβαρό τραυματισμό, με ένα γκολ ψυχολογίας στο 44’ έφερε το ματς «στα ίσα» ισοφαρίζοντας με κεφαλιά για την ομάδα του.

Δυναμικά επέστρεψαν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη, αφού στο 47’ ο Σιαμαντούρας με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πέρασαν στην αντεπίθεση για να ισοφαρίσουν και πάλι σε 2-2 στο 65’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του εκπληκτικού και σήμερα Μανακούσιου!

Το παιχνίδι απέκτησε απίστευτη ομορφιά, με το Δ. Κόκορα στο 75’ να βάζει μπροστά και πάλι τη Δόξα Αργυροπουλίου, την ώρα που οι προσπάθειες των Δάσσιου-Σκούπρα δεν είχαν αποτέλεσμα, με το 3-2 να μένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Μάρκου, Καράς, Χαρισούλης (6ο’ Κόκορας), Χατζής, Σχοινάς, Ριζούλης, Ζάχος, Τσούτσας (90+1′ Τσίτσιας), Σιαμαντούρας (88′ Μπουρτζούμης).

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Χάμος, Μανακούσιος Θ., Κολοβός Κ., Σκούπρας, Κωτούλας, Τανάγιας Χρ., Τσιρβούλης (35′ λ.τ. Δάσσιος), Κολοβός Χρ., Μανακούσιος Δ., Κακαβίτσης, Παπαδάμος (60′ Τανάγιας Β.).

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ