ΣΕ ΔΡΑΣΗ  ΤΟ  ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Το λειτουργεί ο τοπικός Φιλανθρωπικός  και Πολιτιστικός Σύλλογος “Η ΑΡΩΓΗ”

Συνεχίζεται για 6η συνεχή χρονιά η λειτουργία του Μαγαζιού της Αλληλεγγύης από τον   Φιλανθρωπικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελώνα “Η ΑΡΩΓΗ”.

Το Μαγαζάκι της Αλληλεγγύης λειτουργεί με την εθελοντική προσφορά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και την συγκινητική προσφορά ρούχων από τους κατοίκους του Αμπελώνα.

ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ λειτουργεί σε νέο χώρο μεγάλο και ευρύχωρο του παλαιού Δημαρχείου Αμπελώνα  που παραχωρήθηκε από τη Δημοτική Ενότητα Αμπελώνα όπου διατίθενται δωρεάν ρούχα παιδικά – εφηβικά – γυναικεία – ανδρικά  & υποδήματα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η ανταπόκριση της κοινωνίας του Αμπελώνα στο κάλεσμα για προσφορά ρούχων  – παπουτσιών – παιχνιδιών  και άλλων ειδών είναι σημαντική.

Ιδιαίτερη  χαρά μας δίνει η ανταπόκριση των μικρών μαθητών, όπως αυτή των μαθητών του 2ου Δημοτικού σχολείου Αμπελώνα οι οποίοι με τις προτροπές των δασκάλων τους συγκέντρωσαν αρκετά ικανοποιητικό αριθμό ρούχων  και παπουτσιών  και τα οποία μας τα παρέδωσαν. Ευχαριστούμε τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελώνα για την προσφορά τους.

Καλούμε όσους έχουν ανάγκη από ρούχα παιδικά – γυναικεία – ανδρικά & υποδήματα, να επισκεφθούν  το «ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», προκειμένου να προμηθευτούν. Θα πρέπει να γνωρίσουμε ότι προκειμένου να προμηθεύονται το οτιδήποτε από το μαγαζάκι θα πρέπει να προσκομίσουν εκκαθαριστικό πρόσφατο και να συμπληρώσουν μία αίτηση.

Κάνουμε έκκληση σε όλους όσους διαθέτουν ρούχα που δεν τους είναι απαραίτητα να τα φέρουν στο Σύλλογο, ενισχύοντας  την προσπάθεια του Συλλόγου, να προσφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη  βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στη σημερινή δύσκολη συγκυρία. Επίσης μπορούν να φέρουν βιβλία λογοτεχνικά, σχολικά βοηθήματα, ξενόγλωσσα αλλά και οτιδήποτε μπορεί να είναι χρήσιμο σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τέλος ενόψει των ΕΟΡΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ κάνουμε έκκληση για συγκέντρωση Τροφίμων που δεν χρειάζονται συντήρηση (Ζυμαρικά – Όσπρια – Ρύζι  – Λάδι – Γάλα – Αλεύρι – Ζάχαρη – Είδη καθαριότητας – Ντοματάκια και ότι άλλο μπορεί να είναι χρήσιμο.

Τα Τρόφιμα  συγκεντρώνονται κάθε Πέμπτη στο μαγαζάκι της Αλληλεγγύης  από τις 17:00 έως 18:30.

Καλούμε όλους τους Αμπελωνίτες να έρθουν  κοντά στο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «Η ΑΡΩΓΗ» για μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε το χωριό μας  την  πιο εθελοντική & την πιο κοινωνικά ευαίσθητη πόλη, άρα πιο άμεση, πιο προσιτή, πιο ζωντανή, πιο ανθρώπινη.

Το Μαγαζάκι λειτουργεί :

Κάθε Πέμπτη   από 17:00  – 18:30 . Πρώην Δημαρχείο Αμπελώνα, 2Ος  όροφος.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6982479030

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ