ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ ΣΤΟ ARENA

Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησαν σήμερα οι φίλοι  της ΑΕΛ, που στο πλαίσιο του αγώνα με τον Πανελευσινιακό για το Κύπελλο Ελλάδας δεν ξέχασαν τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας της που στοίχισε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων και ανάμεσά τους πολλοί αθλητές της Βραζιλιάνικης ομάδας ποδοσφαίρου Σαπεκοένσε.

Ένα μεγάλο πανό με το σήμα της Σαπεκοένσε που έγραφε «καλό ταξίδι» ανέβηκε στις κερκίδες του γηπέδου αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων, με την κίνηση να κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου.

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΕ

Μήνυμα εξάλλου απέστειλε στη Βραζιλιάνικη ομάδα και η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπου και αναφέρονται τα εξής:

“Αγαπητοί φίλοι,
Ο σύλλογός μας, η Αθλητική Ένωση Λάρισας, μια ομάδα της μακρινής σ’ εσάς Ελλάδας, βίωσε πολλές φορές στην ιστορία της το δυσβάσταχτο συναίσθημα της απώλειας αγαπημένων φίλων και συντρόφων.
Είμαστε συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση του αεροπορικού δυστυχήματος, συνειδητοποιώντας ότι η πλειοψηφία παικτών, στελεχών και λοιπών συνοδών της ομάδας σας, ήταν επιβάτες αυτής της πτήσης.
Στην 52χρονη ιστορία μας, κατά την οποία έχουμε κατακτήσει ένα εθνικό πρωτάθλημα και δύο εθνικά κύπελλα, έχουμε μάθει να στεκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους και ομάδες που μας χρειάζονται, σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
Στεκόμαστε λοιπόν δίπλα σας και συμμετέχοντας στον ανείπωτο πόνο σας, σας στέλνουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια”.

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com