ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Γενική είσοδο 10 ευρώ ανακοίνωσε η ΠΑΕ

Με τις γνωστές απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ μετά το πέρας και της προπόνησης της Τρίτης ο τεχνικός της ομάδας Σ. Τσιώλης ανακοίνωσε και την αποστολή για τον αγώνα του AEL FC ARENA (15.00).

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν είναι οι εξής: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Ουρτάδο, Ντέλετις, Ντοντό, Χοτζάλι, Κόντορ, Αβραάμ, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καπός, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Μασούρας, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Σουλιώτης, Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος, ενώ αναγκαστικά εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Γιοβάνοβιτς, ο τραυματίας Βαρέλα, ο Κουτογλίδης, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, καθώς και ο ανέτοιμος Καρατάσιος.

Σημειώνεται πως για αγωνιστικούς λόγους εκτός αποστολής έμειναν οι Βασίλης Ρέντζας, Τσίμο Ναβάρο, Παβόλ Φάρκας, Μανώλης Μονιάκης, Άντονι Φατιόν, Ματθαίος Μαρουκάκης και Ιμπραΐμ Κεϊτά.

Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Εξάλλου όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ στο αγώνα της Τετάρτης με τον Πανελευσινιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από την Δυτική Πτέρυγα του AEL FC ARENA, δηλαδή τις θύρες 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, με γενική είσοδο 10€, ενώ από τις ίδιες θύρες θα εισέλθουν και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας όλων των υπολοίπων θυρών του γηπέδου.
Από την θύρα 18 VVIP, όπου τα εισιτήρια τιμώνται 30€, θα εισέρχονται μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων αγώνα ή διαρκείας της συγκεκριμένης θύρας, ενώ κατόπιν συμφωνίας με τους οργανωμένους αυτοί θα φιλοξενηθούν κανονικά στο νότιο πέταλο του γηπέδου.

Ο ΡΕΦΕΡΙ

Ο ρέφερι, Μανώλης Σκουλάς, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, από τον σύνδεσμο Σερρών, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανελευσινιακό στο γήπεδο AEL FC ARENA (Τετάρτη 30/11, 15:00). Βοηθοί του ο Δαμιανός Ευθυμιάδης, από τον σύνδεσμο Πιερίας και ο Δημήτρης Ζέρβας επίσης από τον σύνδεσμο Πιερίας. Τέταρτος θα είναι ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Ένωση Πιερίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Βασίλης Σταμούλης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ