ΜΕ ΝΙΚΗ «ΖΕΣΤΑΝΕ» ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Η ΑΕΛ

Τους πρώτους της βαθμούς για τον 1ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας κατέκτησε σήμερα η ΑΕΛ, που επικράτησε στο παγωμένο ARENA του Πανελευσινιακού με 2-1, «ζεσταίνοντας» τους 1.000 περίπου φιλάθλους που αψήφησαν το κρύο για να στηρίξουν την προσπάθεια των «βυσσινί».

Πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα επικράτησε η ΑΕΛ, καθώς ο επιθετικός μονόλογος των παικτών του Σ. Τσιώλη μετουσιώθηκε σε μόλις 2 τέρματα χάρη στην αστοχία των ποδοσφαιριστών της αλλά και την πολύ καλή απόδοση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Γκόμεζ, ενώ ενδεικτικό της εικόνας που παρουσίασαν οι «βυσσινί» είναι πως τα κόρνερ ήταν 23-0!

Ο Ντοντό στο 30’ έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ, ενώ στο 51’ στη μοναδική αξιόλογη φάση των φιλοξενουμένων ο Αγγελούδης κόντρα στην εικόνα του αγώνα ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1, με το «παγωμένο» προς στιγμήν γήπεδο να παίρνει φωτιά 4’ λεπτά αργότερα όταν ο Αντρέας Αβραάμ πήρε τη μπάλα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το 2-1, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Μασούρας, Γκόλιας, Σουλιώτης, Κόντορ, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος (55’ Χοτζάλι), Ντοντό (55’ Ναζλίδης), Καπός, Ουρτάδο, Αβραάμ (55’ Κουτσιανικούλης)

Σημειώνεται πως αύριο Πέμπτη (1/12, 17:15) θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα το άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα στον ΑΟ Τρικάλων και τον ΠΑΟΚ, ενώ η μέχρι στιγμής βαθμολογία του ομίλου έχει ως εξής:

  1. Τρίκαλα 3
  2. ΠΑΟΚ 3
  3. ΑΕΛ 3
  4. Πανελευσινιακός 0

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: novasports.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ