ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΓΝΛ

Δέκτης έκδηλης ανησυχίας αλλά και οργισμένων αντιδράσεων έγινε η σελίδα με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί εδώ και τουλάχιστο δύο 24ωρα στο «Ογκολογικό» του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, λόγω έλλειψης φαρμάκων.

«Η προγραμματισμένη για χθες θεραπεία συγγενικού μου προσώπου πήγε… περίπατο επειδή δεν υπήρχε το φάρμακο που της χορηγείται, λόγω έλλειψης χρημάτων για την αγορά του», έξαλλος ο αναγνώστης, που το ξεκαθάρισε για τον αγώνα που δίνουν οι άνθρωποι της μονάδας.

«Οι άνθρωποι τρέχουν και δεν φτάνουν κάτω από απαράδεκτες συνθήκες δουλειάς και σε μια ιδιαίτερα “βαριά” λόγω των περιστατικών μονάδα, την ώρα που κάποιοι παίζουν με τα κονδύλια, τους κωδικούς, τα… νεύρα μας και κυρίως την ήδη επιβαρυμένη υγεία των ασθενών», επεσήμανε ο συμπολίτης, που μάλιστα χρειάστηκε να ταξιδέψει για να μεταφέρει το δικό του άνθρωπο για θεραπεία.

«Αλήθεια αυτό που ακούστηκε από τους διοικούντες πως μέχρι να εξευρεθούν κονδύλια με τη μεταφορά κωδικών θα εξυπηρετούνται μόνο επείγοντα περιστατικά, τι ακριβώς σημαίνει και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στους υπόλοιπους που διακόπτουν προγραμματισμένες θεραπείες;», έκλεισε ανήσυχος το τηλέφωνο ο συνομιλητής μας.

Κάθε απάντηση δεκτή.

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com