ΣΕ ΔΡΑΜΑ – ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (ΦΩΤΟ)

Απογευματινό και ομιλία για τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει ο σύλλογος το Σάββατο στη Νεράιδα

Μονοήμερη εκδρομή πραγματοποίησαν με πρωτοβουλία της προέδρου κ. Τ. Μουγδή και των υπολοίπων μελών της διοίκησης μέλη και φίλες του συλλόγου γυναικών Αμπελώνα στην Καβάλα, τη Δράμα και την Ξάνθη.

gynaikesΟι συμμετέχουσες στην εκδρομή επισκέφθηκαν μοναστήρια της περιοχής, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα αξιοθέατα των τριών όμορφων πόλεων της Βόρειας Ελλάδας αλλά και να δοκιμάσουν τοπικές νοστιμιές.

Απογευματινό και ομιλία

Εν τω μεταξύ το Σάββατο ο σύλλογος διοργανώνει για τα μέλη και τις φίλες του απογευματινό στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του κέντρου “Νεράιδα”. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα το μαστό και τις παθήσεις του μαστού. Θα δοθούν λεπτομέρειες για την απεικόνιση των πιο συχνών παθήσεων και για τον προληπτικός έλεγχος κάτα του καρκίνου του μαστού, από τον ειδικό ιατρό ακτινοδιαγνώστη Χρ. Γουλόπουλο που διατηρεί ιατρείο στον Αμπελώνα και είναι και εξωτερικός συνεργάτης της Euromedica Λάρισας.

Ο κ. Γουλόπουλος αναμένεται να εστιάσει στο τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες για τον καρκίνο του μαστού, τις εξετάσεις και την πρόληψη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ