ΠΥΡΑ Β. ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με ομιλία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη ολοκληρώθηκε το Σάββατο η εκδήλωση – ημερίδα που διοργάνωσε ο Φορέας Έρευνας και Επιμόρφωσης “Ηγέτες του Κέντρου” με θέμα “Η έξοδος από την κρίση μέσα από τα πλαίσια του ευρώ” σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

leventis2Στο περιθώριο της εκδήλωσης και μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Λεβέντης, με αφορμή αποχωρήσεις στελεχών του κόμματός του, έστρεψε τα πυρά του εναντίον του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη κατηγορώντας όλη την οικογένεια «για dna ανηθικότητας», εκτίμησε άμεση προσφυγή στις κάλπες, ενώ επανέλαβε το αίτημά του για οικουμενική κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα της χώρας.

«Προσπαθούν να αποσπάσουν από το κόμμα μας στελέχη αξιοποιώντας τις όποιες ανθρώπινες αδυναμίες, άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινείται στην τροχιά του αρχιμάγειρα των αποστασιών πατέρα του, δεν διαφέρει. Η οικογένεια έχει dna ανηθικότητας», ήταν η αιχμηρή τοποθέτηση του κ. Λεβέντη, ο οποίος αναφερόμενος και στα ελληνοτουρκικά κάλεσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας «να ρίξει επιτέλους τους τόνους».

Η ελληνική κρίση ως ευκαιρία για ανάπτυξη στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά, οι επιπτώσεις της αλλά και σειρά προτάσεων για την έξοδο από την κοινωνική και οικονομική ύφεση αναπτύχθηκαν από διακεκριμένους ομιλητές, ενώ στο πλαίσιο της ημερίδας και ύστερα από πρόταση του πολιτευτή νομού Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων και προέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών Π.Ε. κ. Γιώργου Αναγνωστόπουλου, πραγματοποιήθηκε η βράβευση της ομάδας του Γ.Λ. Πυργετού που απέσπασε τη 2η θέση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό ” Ευρωπαϊκό Βραβείο Καρλομάγνου για τη Νεολαία 2016″.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ