ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ασταμάτητος δείχνει ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ Ηρακλής Λάρισας, που πέρασε «σίφουνας» από την έδρα του Δαμασιακού υποχρεώνοντας τους παίκτες του Κ. Καζάκη σε βαριά ήττα με σκορ 1-4.

Μόλις στο 4’ ο Μπάμης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ το 0-2 έγινε στο 35’ με πλασέ του Ζαφειρίου.

Το σκορ πήρε διαστάσεις στο 46’, με τον Γκιουρσάνι να σημειώνει το 0-3, ενώ στο 60’ ο πορτιέρο του Δαμασιακού Μιγδάνης απέκρουσε πέναλτι του Ζαφειρίου «κρατώντας» το σκορ.

Ο επιθετικός του Ηρακλή «εξιλεώθηκε» για το χαμένο πέναλτι 5’ λεπτά αργότερα, όταν με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4, ενώ το γκολ της τιμής για τον φιλότιμο Δαμασιακό σημείωσε με εύστοχο πέναλτι ο Τσιάλτας στο 79’, που εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών μετά από ανατροπή του Ραπτοτάσιου.

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης (79′ Καλογιάννης), Καρατζόλης (63′ Βίδρας), Οικονόμου (46΄Νάκας), Μόκας, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Δούκας, Ντόκος, Λούτσος, Ραπτοτάσιος

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πατσής (75′ Λιάνος), Φορτομάρης, Καλπίας, Ψομωλιάς, Μολάς, Μπάμης, Γκιουρσάνης (Σουλτούκης ), Σπανός (80′ Μπάρδας) , Ζαφειρίου, Φώτος

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ