ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΟΥ «ΞΕΣΠΑΣΕ» ΣΤΟ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ

Ακλόνητο φαβορί για την άνοδο ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Φαρσάλων που σήμερα επέστρεψε στις νίκες «ξεσπώντας» στο Φαλανιακό, τον οποίο και νίκησε με το εντυπωσιακό 5-2.

Οι παίκτες του Τάκη Παραφέστα έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με κεφαλιά Κουμπούρα, με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 20’ με σουτ του Λυγούρα.

Η απάντηση του Αχιλλέα ήρθε στο 35’, όταν ο Λόλας με πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους και πάλι ο Λόλας έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του γράφοντας το 3-1 στο 46’ με πλασέ.

Το παιχνίδι «κλείδωσε» ουσιαστικά στο 65’ με τον Πετράκη να σκοράρει για το 4-1, με το Φαλανιακό να μειώνει σε 4-2 στο 70’ με κεφαλιά του Αλεξανδρή και τον Αχιλλέα να φτάνει στο εμφατικό 5-2 στο 85’ με κεφαλιά του Πετράκη.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Ντάλλας, Κουμπούρας, Οικονόμου, Καραμπούζης, Περήφανος, Μανιώτης, Τλούπας (66′ Σβερκούλης), Νεμπεγλέρας, Νάστας (60′ Πετράκης), Ρέψης (76′ Κακαζούκης), Λόλας.

Φαλανιακός (Γιάννης Μιχαλές): Καλαμάτας, Λιλολάρι, Μαχαίρας, Κολοβός (60′ Λυγούρας Β.), Φατούρας (46′ Γκάζι), Βαρσάμης, Πανταζής, Αλατάς Ι. (65′ Αλεξανδρής), Κλούρας, Παπαγεωργίου, Λυγούρας Χρ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ifarsala.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ