ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑΙΝΑ

Απ’ όλα είχε η σημερινή αναμέτρηση του Αμπελωνιακού με τα Βούναινα σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που σημαδεύτηκε από δύο τέρματα, μια αποβολή και με τις δύο ομάδες να μοιράζονται στο τέλος βαθμούς και εντυπώσεις.

Μόλις στο 10’ ο Αμπελωνιακός άνοιξε το σκορ όταν μετά από σέντρα του Χατζούλη ο Πατρίκου με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ φιλοξενούμενοι και γηπεδούχοι κατέγραψαν σωρεία χαμένων ευκαιριών, μέχρι να φτάσουμε στο 37’ όταν ο Πρικασάρου ισοφάρισε το ματς σε 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αμπελωνιακός υποχρεώθηκε να αγωνισθεί με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Παυλίδη με 2η κίτρινη κάρτα, ωστόσο οι παίκτες του Αχιλλέα Μαστοροδήμου πάλεψαν το παιχνίδι χάνοντας ευκαιρίες με τους Δίχρη, Πατρίκου και Τσετιροκλή να «καθαρίσουν» την αναμέτρηση, ενώ στο 76’ ο Βραζιτίκος είπε «όχι» στον Κοτρώτσιο, κρατώντας το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Αμπελώνιακός (Αχιλλέας Μαστροδήμος): Βραζιτίκος, Λιάκος, Αποστόλου, Δαλακώνης, Παυλίδης, Πατρίκου, Βούκιας (75′ Πούλιος), Χατζούλης, Ψύρρας, (Αλεξόπουλος 46′), Τσετιροκλής, Κοκόμπελης, (65′ Δίχρης)

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ