ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Λαρισαίων θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα  10:00 π.μ.  στον χώρο του Δημοτικού Λαχανόκηπου Λάρισας, με θέμα: «Βιολογική αντιμετώπιση ασθενειών και εχθρών στα κηπευτικά».

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο ΤΕ Γεωπόνος Καραβασίλης Δημήτριος, ο οποίος θα αναφερθεί στη βιολογική αντιμετώπιση των εχθρών και ασθενειών που προσβάλουν τα κηπευτικά μας.

Στη συνέχεια της ομιλίας θα πραγματοποιηθούν τεχνικές για την διατήρηση καθαρών σειρών των εγχώριων ποικιλιών.(π.χ. τομάτας, πιπεριάς, μελιτζάνας).

Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστούν σπόροι στους ωφελούμενους του Δημοτικού Λαχανόκηπου.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας- παράλληλες συνοδευτικές δράσεις, καθώς και στην υιοθέτηση της ευρύτερης κουλτούρας του προγράμματος η <<Πόλη που Μαθαίνει>>. Για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243.2410680220, fax:2410-680244 ή μέσω e-mail: symvouleutikosstathos@larissa-dimos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ