ΕΛΑΜΨΑΝ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ» ΛΑΡΙΣΑΣ! (ΦΩΤΟ)

Έλαμψαν στη Σόφια της Βουλγαρίας τα αστέρια του συλλόγου ρυθμικής γυμναστικής «Νίκη» Λάρισας που πήραν μέρος στην περίφημη διοργάνωση “Academic winter cup Sofia 2016”, που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρική πρωτεύουσα, με τη συμμετοχή 200 αθλητριών από το εξωτερικό αλλά και τη χώρα μας.

nikh7

Σε μια εντυπωσιακή επανένωση μετά από 2 ολόκληρα χρόνια εκτός αγώνων λόγω μεταγραφής (!) και σε ένα πολύ δυνατό ντεμπούτο οι νεαρές αθλήτριες του συλλόγου έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τη συνέχεια αποσπώντας διακρίσεις σε μια καταξιωμένη και υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Πιο αναλυτικά νεαρές αθλήτριες του συλλόγου πήραν τις εξής θέσεις: 1η στο στεφάνι και 3η στο σύνθετο ατομικό, 1η στη μπάλα, 3η στο στεφάνι και 4η στο σύνθετο, καθώς και 5η και 10η θέση στο σύνθετο, έχοντας πλασαρίσματα και στις 8άδες (κορίνες, στεφάνι και μπάλα).

Συνοδευόμενες από την προπονήτριά τους Σοφία Κανάκη οι αθλήτριες της «Νίκης» αντιπροσώπευσαν επάξια το σύλλογο αλλά και τη Λάρισα, με τους διοικούντες να βάζουν για μια ακόμη φορά «βαθιά» το χέρι στην τσέπη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα παιδιά να πάρουν μέρος σε μια μεγάλη διοργάνωση που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας.

Σε επικοινωνία μας με τη γυμνάστρια Σ. Κανάκη έγινε γνωστό πως στο σχεδιασμό του συλλόγου εντάσσονται αγώνες εντός και εκτός συνόρων και για τις μικρότερες αθλήτριες, ενώ η κ. Κανάκη, όπως και η πρόεδρος της «Νίκης» Ναταλία Μπελιάεβα δεν παρέλειψαν να δώσουν τα συγχαρητήρια τους σε όλους για την αξιόλογη εμφάνιση στη Βουλγαρία.

nikh1

«Πήγαμε πολύ καλά και ίσως θα μπορούσαμε και λίγο καλύτερα, ωστόσο μετά από 2 χρόνια εκτός αγώνων το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε σε μια ακόμη καλύτερη συνέχεια», ήταν οι πάντα «προσγειωμένες» δηλώσεις της Σοφίας Κανάκη στη σελίδα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και γιατί όχι ας ρίξουν μια ματιά στο σύλλογο φορείς και τοπικές επιχειρήσεις, αν μη τι άλλο το «προϊόν» είναι κάτι παραπάνω από δελεαστικό και μια χορηγία όχι απλά θα πιάσει τόπο αλλά θα ξεπεράσει κατά πολύ και τα όρια της πόλης.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

nikh6 nikh5 nikh2 nikh3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ