ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργετού ετοίμασε για τέταρτη χρονιά διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων για τους μικρούς του φίλους στην αίθουσα  εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου.

Το Σάββατο 3/12 τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινία κινουμένων σχεδίων και την Κυριακή 4/12 η αίθουσα γέμισε με φωνές και γέλια καθώς οι μικροί μας φίλοι διασκέδαζαν με την ομάδα «Μικροί Ήρωες». Ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και πολλά παιχνίδια προσέφεραν στα παιδιά άφθονη διασκέδαση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εν τω μεταξύ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργετού σας προσκαλεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

«Το άγχος των εξετάσεων: Τεχνικές διαχείρισης για παιδιά και γονείς»

Την εισήγηση θα κάνει η κα Μόιρα Τζίτζικα, Ιατρ. Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Σεξολόγος, ειδική σύμβουλος ΑμεΑ, MSc, BTEC, EFT, ECPS, MSCS.

Στη συνέχεια θα γίνει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2016 καθώς και των μαθητών που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Νεότητας Καρλομάγνος 2015.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ