ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00μ.μ. στην πλατεία της Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τη Φιλαρμονική του Δήμου Κιλελέρ, υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Μπαλανίκα, από το Θεατρικό Εργαστήρι Νίκαιας Δήμου Κιλελέρ, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας, που θα παρουσιάσουν Θεατρικό Αναλόγιο, υπό την καθοδήγηση του κ. ΆκυΜητσιούλη, την παιδική ορχήστρα της Μουσικής Σχολής Νίκαιας Δήμου Κιλελέρ, υπό τη διεύθυνση της Ευαγγελίας Ζαπίτη, την παιδική χορωδία και τη χορωδία φυτώριο της Μουσικής Σχολής Νίκαιας Δήμου Κιλελέρ, υπό τη διεύθυνση της Εύης Τσιούκα.

Την παιδική ορχήστρα και τις χορωδίες θα συνοδεύσουν οι Μουσικοί: Νάντια Μιχαλούλη– Πιάνο, Ειρήνη Τσερώνη– Φλάουτο και η  Στέλλα Τσιαρδάκα – Βιολί). Θα εμφανιστεί επίσης η χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Κιλελέρ, σε συνεργασία με τη χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Λάρισας και τη χορωδία Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η Καθ’ ημάς Ανατολή», που θα αποδώσουν παραδοσιακά κάλαντα υπό τη διεύθυνση του κ. Αντώνη Μαρέτη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθούν λουκουμάδες σε όλους τους παρευρισκόμενους.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com