ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

Ανακοίνωση – κάλεσμα για τη σύσκεψη των αγροτών του νομού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στα Αμπελάκια εξέδωσαν οι εκπρόσωποι των διοργανωτών που είναι αγροτικοί σύλλογοι και συνεταιρισμοί, ομάδες παραγωγών, ομοσπονδίες, επιτροπές αγώνα στην οποία αναφέρονται τα παρακάτω:

“Ο αγροτικός κόσμος βρίσκεται σε αδιέξοδο με πολλά προβλήματα που αφορούν κυρίως το καθεστώς της φορολογίας αλλά και των εισφορών. Δεν υπάρχει ρευστότητα και από το γενικό οικονομικό περιβάλλον που επιβάλλει η κυβέρνηση, με απαίτηση της Τρόικαςαναγκαζόμαστε να απευθύνουμε πρόσκληση συνάντησης στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΚΟΥΡΓΙΑΣ στα Αμπελάκια.

Ο τόπος της συνάντησης επιλέχθηκε σημειολογικά, στο μέρος όπου γεννήθηκε το συνεταιρίζεσθαι στη χώρα μας, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

Το προσκλητήριο απευθύνεται σε Αγροτικούς Συλλόγους, Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, Ομάδες Παραγωγών, Ομοσπονδίες και Επιτροπές Αγώνα.

Στόχος της συνάντησης είναι να πραγματοποιηθεί διάλογος μεταξύ των αγροτών με ανοιχτή ατζέντα, για τα προβλήματα, χωρίς κανέναν αποκλεισμό με σεβασμό στις αγωνίες όλων μας.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι σε μια φορολογική επίθεση που μας αναγκάζει να αναλογιστούμε το μέλλον μας και ειδικά οι νέοι αγρότες που θέλουν να οργανώσουν και να παράγουν το πλούτο για τη χώρα μας. Αυτή την επίθεση πρέπει να την αποκρούσουμε με προτάσεις, με διάλογο και αν κριθεί απαραίτητο, με την δύναμη της άμυνας.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, πέραν των παραδοσιακών μορφών αντίδρασης και αγώνα πρέπει να δημιουργηθεί ενιαίο μέτωπο και με τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες. Να στείλουμε αιτήματα που αφορούν πλέον την επιβίωση μας, στην κυβέρνηση και στα κόμματα, απευθυνόμενοι και στην κοινωνία των πολιτών για να γνωρίζουν το τι αντιμετωπίζουμε

Το κόστος ζωής έχει ανατραπεί για όλους μας. Αυτό το περιβάλλον δεν το επιλέξαμε. Μας είπαν ψέματα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ- ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ

ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ”

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com