ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Με τη συμβολική συμμετοχή τρακτέρ, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι, συνταξιούχοι και επαγγελματίες συμμετείχαν το πρωί στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώθηκε στην κεντρική πλατεία από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Καταγγέλλοντας υπονόμευση της απεργίας από «τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό της ξοφλημένης πλειοψηφίας της ΓΣΣΕ και της ΑΔΕΔΥ», αλλά και τοπική επιχείρηση για τρομοκράτηση των εργαζομένων που βρίσκονταν στη συγκέντρωση με απανωτές τηλεφωνικές οχλήσεις, ο γραμματέας του ΕΚΛ Π. Λιόλιος επανέλαβε στο πλαίσιο της κεντρικής του ομιλίας πως η συγκυβέρνηση ετοιμάζει νέα φοροεπιδρομή και φοροληστεία, «την ώρα που καμώνεται διαπραγμάτευση».

«Να μην εγκλωβιστεί κανένας στην ψευτοαντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την υποκριτική στάση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων που στηρίζουν τα κέρδη και τις επιλογές των μεγάλων ομίλων και κανείς να μη μείνει θεατής στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς τους», κατέληξε ο κ. Λιόλιος, ενώ στη συνέχεια οι απεργοί πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της Λάρισας.

Σημειώνεται πως πορεία σε ευδιάκριτα μπλοκ πραγματοποίησαν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΛΑΕ και η Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία.

Ειρήνη Παπουτσή

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ