ΚΚΕ (μ-λ): Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Η κομματική οργάνωση Λάρισας του ΚΚΕ(μ-λ) με ανακοίνωσή της καταγγέλλει την προχθεσινή παρουσία της αστυνομίας στην πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η κομματική οργάνωση Λάρισας του ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τη χθεσινή προκλητική παρουσία της αστυνομίας, με δυνάμεις τον ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, αλλά και ασφαλιτών στο κέντρο της πόλης κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει το έργο των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και αντιμετωπίζει τις διαδηλώσεις και λαϊκές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ως εχθρικές. Κάθε ψευτοδημοκρατικό προσωπείο πετιέται και το πραγματικό πρόσωπο και αυτής της κυβέρνηση έχει αποκαλυφθεί. Η χτεσινή παρουσία της αστυνομίας στην πόλη μας εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα τρομοκράτησης του λαού για να περάσει πιο εύκολα η πολιτική των βάρβαρων μνημονίων.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλέι τον λαό να συγκροτηθεί ενάντια στο κλίμα τρομοκράτησης που επιβάλλει και αυτή τη κυβέρνηση. Να βγει αποφασιστικά στους δρόμους και να πλαισιώσει την απεργία στις 8 Δεκέμβρη ενάντια στα βάρβαρα μνημόνια. Να υπερασπιστεί με τους αγώνες του τα δημοκρατικά του δικαιώματα. Να υπερασπιστεί το μεροκάματο το δικαίωμα στην Ασφάλιση τη σύνταξη την υγεία την παιδεία.

Όλοι στους αγώνες για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής που επιβάλουν Κυβέρνηση – Κεφάλαιο – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ