ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ

Ασκώντας σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης και επαναλαμβάνοντας το αίτημα της ΝΔ για προσφυγή στις κάλπες αλλά και μη κρύβοντας την ανησυχία της για τα εθνικά θέματα μίλησε σήμερα στα τοπικά ΜΜΕ η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του ΣΘΕΒ, με αφορμή την επίσκεψή της στη Λάρισα.

«Ο κ. Τσίπρας στρώνει το χαλί της ηρωικής εξόδου από την Κυβέρνηση, την ώρα που ειλικρινά δεν είμαι σίγουρη αν θα μας προσφερθεί 4ο μνημόνιο και εάν αυτό μας προσφερθεί εντός της Ευρωζώνης», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση της κ. Μπακογιάννη.

Χαρακτηρίζοντας «φιάσκο» τη διαπραγμάτευση η βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε το αίτημα για εκλογές «διότι όσο πιο γρήγορα επέλθει πολιτική αλλαγή τόσο μικρότερο θα είναι το κόστος», ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία της για τα εθνικά θέματα και τη στάση Ερντογάν.

«Δεν υποτιμώ τις δηλώσεις Ερντογάν, όταν μάλιστα ο υπουργός Άμυνας της χώρας μας θεωρεί ότι κάνει εξωτερική πολιτική αλλάζοντας αμπέχονα!», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Κλείνοντας η κ. Μπακογιάννη επισήμανε στην εισήγησή της πως ξεκινάει από τη Λάρισα ένας κύκλος διαβούλευσης με τους φορείς της Οικονομίας με στόχο «η ΝΔ να καταθέσει ολοκληρωμένο σχέδιο για το νέο παραγωγικό μοντέλο που θα έχει η χώρα», ενώ υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας και υποστήριξης του τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η Τομέαρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, έκανε και την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Παπαδημητρίου ομολόγησε σήμερα με κυνισμό την πρόσφατη αύξηση της φορολογίας από την Κυβέρνησή του. Ισχυρίστηκε, ταυτόχρονα, ότι η αύξηση των φόρων δεν επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα. Είναι θλιβερό ο Υπουργός Ανάπτυξης να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα και να μην αντιλαμβάνεται ότι η υπερφορολόγηση υπονομεύει την επιχειρηματικότητα και στραγγαλίζει την οικονομία.

Με τέτοιες αντιλήψεις η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει μπροστά. Γι’ αυτό χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στο πλαίσιο των επαφών της η κ. Μπακογιάννη θα συναντηθεί στα γραφεία της ΝΟΔΕ με τον πρόεδρο, τους βουλευτές, τα μέλη αλλά και φορείς του νομού, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε επιχειρηματικό δείπνο του ΣΘΕΒ.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ενώ σύντομη ομιλία θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ