ΆΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ

Πραγματοποιήθηκε  χθες το απόγευμα  στην τοπική κοινότητα Γόννων , σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον ΔΟΠΑΠΕΠ ,  εκδήλωση για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του  χωριού.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας   Κολλάτος, οι αντιδήμαρχοι κ.Θωμάς Τσαπλές και Αστέριος Σαΐτης , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Γεωργία Τσιόπα , Γεώργιος Κυρίτσης, Θωμάς Τζέκας ,Χρήστος Τσούγιας , ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλης Καρατέγος ,ο πρόεδρος του λαογραφικού μουσείου κ.Βασίλης Καραβιδές, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της δημοτική συμβούλου κ. Τσιόπα, ακολούθησε συνέχεια χαιρετισμό του   Δημάρχου  κ. Κώστα Κολλάτου, όπου  μίλησε για το πνεύμα των εορτών και την αξία του εθελοντισμού στην εποχή της κρίσης που ζούμε,ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν για την οργάνωση της εκδήλωσης και  άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της γιορτής.

Ακολούθησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την φιλαρμονική του Δ.Tεμπών καθώς και εδέσματα του συλλόγου γυναικών  (Αντιγονίδες ) Ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Γυναικών Γόννων καθώς και τον πολιτιστικό Σύλλογο Γόννων-Λαογραφικό μουσείο   για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ