Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ: ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ!

Ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και επαναλαμβάνοντας το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσφυγή στις κάλπες μίλησε σήμερα στους δημοσιογράφους ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, που πραγματοποιεί επίσκεψη στο νομό.

Πλαισιωμένος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρ. Καπετάνο και τους τοπικούς βουλευτές Χρ. Κέλλα και Μ. Χαρακόπουλο ο Μ. Βορίδης αναφέρθηκε με βαριές εκφράσεις στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, εκφράζοντας παράλληλα και την ανησυχία του για το μεταναστευτικό και τα εθνικά θέματα.

Δίχως να ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του κόμματός του για τους αγρότες, καθώς όπως είπε «το πρόγραμμα της ΝΔ βρίσκεται πάντα σε εξέλιξη», ο κ. Βορίδης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό τονίζοντας πως «πιέζεται πλέον με θεαματικό τρόπο από τη λαϊκή δυσαρέσκεια πληρώνοντας το τίμημα των εξαπατήσεων».

Αναφερόμενος στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για ελαφρύνσεις ο Μ. Βορίδης τόνισε πως «θα επιβαρυνθούν με 26 δις οι πλάτες των Ελλήνων, ενώ με αντάλλαγμα εστιακές αλλαγές στη ρύθμιση του χρέους οδηγούμαστε σε αύξηση των επιτοκίων», περιγράφοντας μια καταστροφική πολιτική της συγκυβέρνησης.

«Παραταξιακά ο κατήφορός τους μας συμφέρει, τη χώρα δεν συμφέρει, γι’ αυτό και η εμμονή και το αίτημά μας για εκλογές, που αν με ρωτάτε εύχομαι να γινόταν αύριο!», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτησή του.

Ο κ. Βορίδης αναφερόμενος στις προκλήσεις της Αλβανίας και της Τουρκίας υποστήριξε πως «και οι δύο θέτουν ζητήματα που κανείς δεν είχε διανοηθεί να αμφισβητήσει στο παρελθόν», ενώ για το μεταναστευτικό τόνισε «ότι η συμφωνία με την Τουρκία έχει αρχίσει και παραλύει με αποτέλεσμα νέες μεταναστευτικές ροές».

Ξεκαθαρίζοντας πως η ΝΔ δεν θα συνεργασθεί με τη Χ.Α, υπεραμύνθηκε των επιλογών και του προγράμματος του Κ. Μητσοτάκη τονίζοντας πως η ΝΔ «πρέπει να πει την αλήθεια αλλά και να φέρει ελπίδα στον τόπο»

«Η ανασυγκρότηση της οικονομίας και η ανάκτηση της κυριαρχίας μας παραμένουν ως στόχευση της ΝΔ», κατέληξε ο Μ. Βορίδης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Βορίδης συναντήθηκε νωρίτερα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας  με τον Πρόεδρο, τους Βουλευτές και τα Μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ν. Λάρισας της Ν.Δ, ενώ το βράδυ ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην ετήσια συνεστίαση που διοργάνωσε η  ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ