ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες στο Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, στα γραφεία, στην οδό Λαπιθών 6.

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση στην οποία έγινε ο απολογισμός των δράσεων και του έργου, την περασμένη διετία, ο οικονομικός απολογισμός του ταμία και της εξελεγκτικής επιτροπής, ενώ  ακολούθησε γόνιμη συζήτηση από τα παρόντα μέλη, με προβληματισμούς, ιδέες και προτάσεις για την ερχόμενη χρονιά.

Τη συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας», Δημήτρης Παπαποστόλου και 3 εκπαιδευτικοί, οι οποίοι διετέλεσαν πρόεδροι του ΠΟ.Κ.Ε.Λ. στο παρελθόν, ο Γιάννης Μπέφας που ήταν και ο 1ος πρόεδρος, η Καίτη Τσικούρα και ο Κώστας Ζησόπουλος, επισημαίνοντας μ’ αυτό τον τρόπο, τον άνεμο ανανέωσης και δημιουργίας που πνέει στο Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Λάρισας τα τελευταία χρόνια.

Οι εκλογές κύλησαν ομαλά και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τα οποία εκλέγονται για το Δ.Σ. ο Αργύρης Γιουρούκης, ο Γιάννης Γεωργιάδης, ο Βασίλης Καραβίδας, η Λητώ Τσακίρη – Παπαθανασίου, η Ευδοκία Ποιμενίδου Χατζηδημητρίου, η Γιώτα Φώτου και ο Δημήτρης Σακατζής, (αναπληρωματικοί, ο Χρήστος Σχίζας, ο Βασίλης Γκουράβας και ο Αποστόλης Σδράλλης), ενώ για την Ε.Ε. εκλέγονται η Αλέκα Βαλασσοπούλου, η Καίτη Τσικούρα και η Ελένη Χριστούλα – Πατελοδήμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ