ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗ ΠΛ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πλούσιες εκδηλώσεις, διοργανώνουν στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, οι φορείς που μετέχουν στο Παραδοσιακό Χωριό του Δήμου Λαρισαίων.

Το πρόγραμμα  των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/12/2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

18:30 – 20:00  Το Παραδοσιακό χωριό, που οργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων θα φιλοξενήσει και φέτος την Βουλγάρικη κοινότητα της Λάρισας .Ο Σύλλογος «Βουλγάρων και φίλων στη Λάρισα» σας προσκαλεί στην Πλατεία Ταχυδρομείου το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 , στις 7 το απόγευμα στη Παραδοσιακή Χορευτική Βραδιά  « Από τη Βουλγαρία με αγάπη » .

ΚΥΡΙΑΚΗ  11/12/2016

ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

11:30 – 13:30  Οι μικροί φίλοι κατά τη διάρκεια του Παραδοσιακού χωριού ,έχουν την ευκαιρία με τη χρήση απλών υλικών και τη βοήθεια των εικαστικών των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, να δημιουργήσουν μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη κατασκευή την οποία και θα πάρουν μαζί τους.

ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

12:00-14:00 & 16:00-18:00 Εργαστήρι χειροτεχνίας ORIGAMI

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12/2016

ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

18:00 Happening « Τι αγαπάω στη Λάρισα »

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12/2016

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

18:30- 21:00 Συναυλία αλληλεγγύης 3 μουσικών σχημάτων με την υποστήριξη των Ενεργών Πολιτών Λάρισας.

ΡΟΥΑ ΜΑΤ – ΠΟΠ ΚΑΙ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ

Με τους :

ΣΤΕΛΛΙΟΣ  ΝΤΡΕΛΛΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ  ΤΣΑΓΚΑΛΙΑΣ

Ακολουθεί

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΡΤΣΟΣ AND THE BAND

Με τους :

ΘΩΜΑΣ  ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ  ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθεί

ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ – ΕΝΤΕΧΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Με τους :

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΟΤΟΥΛΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ  ΝΑΤΣΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΣΟΥΛΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΓΑΛΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12/2016

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

11:00 – 15:00     Το τμήμα των Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με την βοήθεια των μικρών μας φίλων και την επίβλεψη εκπαιδευτικού δημιουργούν χριστουγεννιάτικες κατασκευές που στην συνέχεια θα χαρίσουν στα παιδιά .Παράλληλα θα ακουστούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με συνοδεία κιθάρας.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

11:30     Μουσικές στο δρόμο  –  Σύνολο κρουστών

12:15    Μουσικές στο δρόμο  – Σύνολο μουσικής κινηματογράφου

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/2016

ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

11:30 – 13:30   Οι μικροί φίλοι κατά τη διάρκεια του Παραδοσιακού χωριού ,έχουν την ευκαιρία με τη χρήση απλών υλικών και τη βοήθεια των εικαστικών των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, να δημιουργήσουν μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη κατασκευή την οποία και θα πάρουν μαζί τους.

13:00   Επίδειξη μαγειρικής τέχνης ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Λάρισας

ΔΕΥΤΕΡΑ 19/12/2016

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

19:00  Ο Σύλλογος Μικρασιατών Λάρισας θα παρουσιάσει χορούς από την Μ.Ασία,Καππαδοκία και Πόντου,θα συμμετάσχουν επίσης οι πολιτιστικοί σύλλογοι Νεάπολης και Γιάννουλης.

Το Σαββατοκύριακο στο Παραδοσιακό Χωριό και  οι LARISA INTERNATIONALS

Οι Larisa Internationals είναι μια ομάδα 300 περίπου ανθρώπων που προερχόνται από 40 διαφορετικές χώρες και ζούνε όλοι στην Λάρισα,  για λόγους επαγγελματικούς ή γιατί τους  έφερε ο άνεμος της  μοίρας σ ’αυτήν την ακτή. Αρχικά η ομάδα ήταν μόνο γυναικεία και εξυπηρετούσε  την ανάγκη που είχαν τα μέλη της  ως ξένες να μιλήσουμε για τα προβλήματα μας και να βοηθήσουμε η μια την άλλη.

Αργότερα με την διεύρυνση της,  η  ομάδα έγινε  σημείο αναφοράς για τους ξένους που έρχονται σε αυτήν την πόλη για μόνιμη ή προσωρινή εγκατάσταση και έχουν ανάγκη για πληροφορίες ή βοήθεια για να ενσωματωθούν στον κοινωνικό ιστό της πόλης.

Μπορείτε να τους βρείτε στο Facebook στη διεύθυνση LarisaInternationals και στην ηλεκτρονική διεύθυνση larisainternationals@gmail.com για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να ενημερωθείτε για τις συναντήσεις τους.

Ελάτε να  συναντήστε τους Larisa International  στο Παραδοσιακό Χωριό του Δήμου Λαρισαίων στην πλατεία Ταχυδρομείου το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου, στο διεθνές περίπτερο και να γνωρίσετε όλους αυτούς τους διαφορετικούς πολιτισμούς που ζουν στην πόλη μας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ