ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ!

Σοβαρός ο τραυματισμός του Αβραάμ

Έξαλλος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας με την εμφάνιση και τη νέα ήττα της ομάδας «τα έψαλλε» σε όλους κατά το δείπνο της επιστροφής, προχωρώντας μάλιστα σε απίστευτες καταγγελίες για ξενύχτια Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών, ενώ δεν δίστασε να ονοματίσει τους Ντοντό και Κόντορ

περιγράφοντας διασκέδαση με «σπασίματα» σε γνωστό ξενυχτάδικο της πόλης «από όπου θέλησαν να φύγουν δίχως να πληρώσουν»!!!

«Το ερχόμενο 10ήμερο αποτελεί το απόλυτο κριτήριο για όλους σας, ενώ όσοι θεωρούν πως τους “φωτογραφίζω” καλό είναι να ψάχνονται από τώρα για ομάδα», τόνισε ο κ. Κούγιας, ζητώντας πρόκριση στον αγώνα κυπέλλου με τα Τρίκαλα και νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τέλος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως «δεν θα ανεχθεί συμπεριφορές του καλοκαιριού», για όσους κληθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους, ενώ ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι πως αποσπάσματα της ομιλίας του αναρτήθηκαν ήδη στο f/b της ΠΑΕ!

ΣΟΒΑΡΑ Ο ΑΒΡΑΑΜ

Άσχημα είναι τα πρώτα νέα που έρχονται από την Ξάνθη και αφορούν στον τραυματισμό του Ανδρέα Αβραάμ, που αποχώρησε από το ματς στο 80’.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του γιατρού της ομάδας Γ. Μπασδέκη ο τραυματισμός του παίκτη είναι αρκετά σοβαρός, αφού η πρώτη εικόνα δείχνει θλάση β’ ή γ’ βαθμού, ενώ αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός τουλάχιστο για 2 μήνες.

Τα τελικά συμπεράσματα για τον Κύπριο διεθνή θα εξαχθούν μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ