ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ!

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΛ κατέληξε χθες ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο Ανθούπολης Χρήστος Χαλιμούρδας, όταν στο πλαίσιο ποδοσφαιρικής αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ βρέθηκε μετά από σπρώξιμο αντιπάλου στο κιγκλίδωμα της περίφραξης του γηπέδου!

Η φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από παίκτες και παράγοντες της Ανθούπολης σημειώθηκε στο ημίωρο περίπου της συνάντησης, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής παρουσίασε εσωτερική αιμορραγία, με τις εξετάσεις που ακολούθησαν να δείχνουν μερική ρήξη νεφρού.

Με αφορμή το σοβαρότατο τραυματισμό του παίκτη η διοίκηση της Ανθούπολης εξέδωσε ανακοίνωση – καταγγελία επιρρίπτοντας ευθύνες τόσο στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές τους οποίους και κατηγορεί για αντιαθλητική συμπεριφορά, όσο και προς το διαιτητή της αναμέτρησης υποστηρίζοντας ότι η ανεκτικότητά του οδήγησε στο σοβαρό τραυματισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Ως εκπρόσωποι μια ιστορικής ομάδας της πόλης μας, είμαστε σήμερα αναγκασμένοι να καταγγείλουμε τα όσα διαδραματίστηκαν στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του ομίλου, την ομάδα της Βαμβακούς.

Η σωματική ακεραιότητα των παικτών ,που ερασιτεχνικά αγωνίζονται για το πάθος τους ,το ποδόσφαιρο, δυστυχώς δεν έτυχε σήμερα της προσοχής του απαράδεκτου διαιτητή κ. Μίχου ο οποίος επέτρεψε στην γηπεδούχο ομάδα ένα πλήρως αντιαθλητικό παιχνίδι ,με κορυφαίο ΔΥΣΤΥΧΩΣ γεγονός τον σοβαρότατο τραυματισμό ποδοσφαιριστή της Ανθούπολης με ΜΕΡΙΚΗ ΡΗΞΗ ΝΕΦΡΟΥ και εσωτερική αιμορραγία.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μας βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και θα παρακολουθείται για το επόμενο 24ωρο τουλάχιστον.

Αυτό προέκυψε από βίαιο σπρώξιμο χωρίς καμία επαφή και σχέση με την μπάλα του αντιπάλου στην γραμμή του πλαγίου, όπου και ο παίκτης μας μετά το σπρώξιμο συγκρούστηκε με το κιγκλίδωμα της περίφραξης του γηπέδου.

Και φυσικά ο εν λόγω διαιτητής, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες επαφές των γηπεδούχων (αγκωνιές, κλωτσιές, αντιαθλητικά τάκλιν, σκισίματα φανέλας) είπε το γνωστό “παίζεται”.

Με αφορμή το λυπηρό γεγονός αυτό, καταγγέλλουμε την ανεκτικότητα του συγκεκριμένου διαιτητή σε τέτοιου είδους βάναυσες ενέργειες, ελπίζουμε αυτό να τύχει της ανάλογης αντιμετώπισης από τους αρμόδιους, έτσι ώστε να μην υπάρξουν ξανά πλέον άλλες ανοχές σε τέτοιες συμπεριφορές αλλά κυρίως να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας να πάνε όλα καλά, ταχεία ανάρρωση και σύντομα κοντά μας.

Το ποδόσφαιρο είναι ευχαρίστηση για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και δεν γίνεται άλλο να αποτελεί αρένα πάλης σε έδρες ομάδων με την ανοχή των διαιτητών».

Με τιμή

Α.Ο. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ»

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com