ΝΙΚΗ-ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ

Δεν τα κατάφερε ο Σμόλικας

Νίκη-ανάσα για το Φαλανιακό που μετά από καιρό γεύτηκε την επιτυχία επικρατώντας σήμερα εντός έδρας της Λάρισας 2012 με 1-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

Ιδανικό το ξεκίνημα για τους παίκτες του Γιάννη Μιχαλέ καθώς με τη συμπλήρωση του 10λέπτου και μετά από σέντρα του Δ. Αλεξανδρή και κακή εκτίμηση του Φλώρου η μπάλα κατέληξε με αυτογκόλ στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Ξεπερνώντας το αρχικό μούδιασμα οι παίκτες της Λάρισας 2012 επιχείρησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι πιέζοντας για την ισοφάριση, ωστόσο οι Κόκκινος, Τσιάκος και Γεωργούλας αποδείχτηκαν αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα ο Φαλανιακός να πανηγυρίσει στο τέλος το «τρίποντο».

Φαλανιακός (Γιάννης Μιχαλές): Καλαμάτας, Λιλολάρι, Μαχαίρας, Κολοβός Ν., Φατούρας, Βαρσάμης, Πανταζής, Αλεξανδρής (60′ Ντανίκας Ι.), Κλούρας (65′ Αλατάς Ι.), Παπαγεωργίου (70′ Λυγούρας Β.), Λυγούρας Χρ.

ΗΤΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ

Με ένα τέρμα του Δ. Τόλιου στο 55ο λεπτό του αγώνα κρίθηκε το παιχνίδι της Δόξας Βλαχογιαννίου με το Σμόλικα Φαλάνης.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, ωστόσο οι ενέργειες των Δάσσιου, Μανακούσιου και Τανάγια δεν βρήκαν στόχο, με αποτέλεσμα το 1-0 να διατηρηθεί μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Μόρας, Μανακούσιος Θ., Παπαδάμος (80′ Γκαλμποκίνης), Τανάγιας Χρ., Σκούπρας, Κολοβός Κ., Κολοβός Χρ., Μανακούσιος Δ., Δάσσιος, Τανάγιας Γ. (60′ Τσιρβούλης), Κόκρας (60′ Τανάγιας Β.).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ