ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΤΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ

Δυσάρεστη ήταν σήμερα η εξέλιξη του ημιμαραθώνιου δρόμου Τυρνάβου – Λάρισας αφού ένας από τους συμμετέχοντες αθλητές ο γνωστός Τυρναβίτης δρομέας Θόδωρος Τέλιος λίγο πριν τον τερματισμό στο τμήμα της διαδρομής στον Πηνειό, κοντά στο “Εν Λαρίση” αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε λιπόθυμος στο δρόμο,

σημαίνοντας συναγερμό τόσο στους συναθλητές του όσο και στους διασώστες οι οποίοι από την πρώτη στιγμή του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Αμεση ήταν και η εμφάνιση του ασθενοφόρου που μετέφερε τον άτυχο 40χρονο αθλητή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου οι γιατροί με υπεράνθρωπες προσπάθειες τον επανέφεραν και τον μετέφεραν στην εντατική όπου παραμένει διασωληνωμένος και σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις εκτός κινδύνου για τη ζωή του.

Ο 40χρονος σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις υπέστη ανακοπή και επέστρεψε στη ζωή χάρη στις άοκνες προσπάθειες των εθελοντών διασωστών, του πληρώματος του ΕΚΑΒ και των γιατρών και νοσηλευτών του Πανεπιστημιακού.

Ο Θ. Τέλλιος ήταν παλιός αθλητής του μπάσκετ και φόρεσε τη φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου, της Ολύμπιας, ενώ τα τελευταία χρόνια έτρεχε μεγάλες αποστάσεις ως μέλος των “Δρομέων Τυρνάβου”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ