ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΠΑΝΕ… ΚΟΙΛΑΔΑ

Η  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με στόχο την κάλυψη των αναγκών της τρίτης ηλικίας σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας, έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης και ένταξης στις δράσεις του 6ου ΚΑΠΗ των κατοίκων των κοινοτήτων  Μάνδρας, Ραχούλας, Κοιλάδας, Κουτσόχερου, Λουτρού , Ελευθερών και Αμυγδαλέας.

Σε προγραμματισμένες αλλεπάλληλες εβδομαδιαίες συναντήσεις που πραγματοποιούνται τον τελευταίο μήνα στις κατά τόπους κοινότητες, Κοινωνικοί Λειτουργοί των Κοινωνικών Δομών του Δήμου με συντονισμό των υπηρεσιακών στελεχών Αντιγόνης Μπουχώρη και Βάσως Δουβλατανιώτου έχουν εγγράψει μέχρι τώρα πάνω από 130 νέα μέλη. Ταυτόχρονα διερευνώνται οι ανάγκες της τρίτης ηλικίας στις συγκεκριμένες περιοχές προκειμένου να μεθοδευτούν περαιτέρω παρεμβάσεις, όπως παροχή οργανωμένης φροντίδας και δράσεις επιμορφωτικές  και ψυχαγωγικές.

Στην προσπάθεια αυτή να σημειωθεί ότι σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία της παρέμβασης είναι η βοήθεια και η συνεργασία όλων των Τοπικών Συμβουλίων  της περιοχής με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής  κ.Δημήτρη Δεληγιάννη, τον δημοτικό σύμβουλος, εντεταλμένο για τα ΚΑΠΗ κ.Τσιαούση Κωνσταντίνο, τον δημοτικό σύμβουλο, εντεταλμένο για θέματα της δημοτικής κοινότητας Κοιλάδας κ. Βλησσαρούλη Αθανάσιο και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Η έναρξη αυτής της σημαντικής δράσης για την περιοχή σηματοδοτήθηκε από τις δύο πρώτες δωρεάν εκδρομές στις 6-12-2016 στην οποία  συμμετείχαν εγγεγραμμένα μέλη από τη Μάνδρα και στις 13-12-2016 στην οποία θα συμμετέχουν εγγεγραμμένα  μέλη από το Κουτσόχερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ