«ΜΠΟΥΝΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» συμμετέχει στο εορταστικό πρόγραμμα «Χριστούγεννα στην πόλη – κάθε μέρα γιορτή» της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και διοργανώνει δράσεις για παιδιά.

Η εκπαιδευτικός Βάγια Γκουντουβά εμψυχώνει την πρώτη δράση, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου από τις 6 – 7:30, και με βοηθό το βιβλίο της Γιολάντας Τσορώνη – Γεωργιάδη «Μπουναμάδες με μπελάδες»,  καλεί τα παιδιά να γεμίσουν τον σάκο του Άι Βασίλη με τους πιο πρωτότυπους μπουναμάδες για όλα τα παιδιά του κόσμου.
Η δράση απευθύνεται σε παιδιά 6-8 ετών. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής, είναι όμως απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση ενδιαφέροντος.
Πληροφορίες στη διεύθυνση της Βιβλιοθήκης, 28ης Οκτωβρίου 9 και στο τηλ. 2410531973.

Περιγραφή

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Χάρης εύχεται να ήταν του Αϊ-Βασίλη γιος, για να μπορεί να έχει όλα τα παιχνίδια δικά του.

Το αστέρι του χριστουγεννιάτικου δέντρου ακούει την ευχή του αγοριού και το μεταφέρει με τρόπο μαγικό στο σπίτι του Αγίου, λίγες ώρες πριν εκείνος αρχίσει το μεγάλο του ταξίδι.

Ο Χάρης έχει πια όλα τα καλά!

Μα γιατί είναι τόσο στενοχωρημένος;

Για να εξασφαλίσουν τα παιδιά υγιή κοινωνική ζωή θεμελιωμένη σε αποτελεσματικές σχέσεις, πρέπει να καλλιεργήσουν την ενσυναίσθηση, την ικανότητα δηλαδή να μπαίνουν στη θέση των άλλων, να κατανοούν και να αισθάνονται πράγματα με τον ίδιο τρόπο που τα βιώνει ένα άλλο άτομο.

Την ανάγκη αυτή αναλαμβάνουν να καλύψουν τα εικονογραφημένα βιβλία της σειράς αυτής, που προάγουν τη συναισθηματική νοημοσύνη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com