ΜΥΤΙΛΗΝΗ: ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΥΟ ΕΦΗΒΟΙ

Αυτοκίνητο με 5 ανήλικα παιδιά, κατέληξε στη θάλασσα μετά από τρελή πορεία στο λιμάνι. Δύο άτομα ανασύρθηκαν νεκρά και άλλα τρία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο…

Νεκροί ανασύρθηκαν δυο ανήλικοι εκ των οποίων ο ένας φέρεται ότι οδηγούσε, ενώ τρεις επίσης ανήλικοι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατάφεραν και βγήκαν ζωντανοί με τη βοήθεια ψαράδων και μεταναστών που διανυκτέρευαν στο λιμάνι.

Το περιστατικό έγινε στην προκυμαία στις 03:30 περίπου, λίγα μέτρα από το παλιό Δημαρχείο στο ύψος του καφέ «Πανελλήνιον». Το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς το παλιό δημαρχείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ανέβηκε στο φαρδύ πεζοδρόμιο και βούτηξε στη θάλασσα…

Οι τρεις διασωθέντες νοσηλεύονται τραυματισμένοι και σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού και οχήματος Οδικής Βοήθειας έγινε η ανάσυρση του μοιραίου αυτοκινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες μετανάστες που βρίσκονταν στο σημείο του δυστυχήματος έπεσαν στη θάλασσα και βοήθησαν τους τρεις διασωθέντες.

Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος ερευνώνται με ένα σενάριο να θέλει να έχει σκάσει το μπροστινό λάστιχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα ο οδηγός λόγω της ολισθηρότητας και της απειρίας του να μην καταφέρει να ελέγξει το όχημα.

lesvosnews.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com