Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΙΤΗ ΔΡΟΜΕΑ

Ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

O Δήμος Λαρισαίων επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στον 14ο ημιμαραθώνιο Τύρναβος – Λάρισα. Η διοργάνωση και φέτος προσέλκυσε το ενδιαφέρον φίλων του αθλητισμού, αναδεικνύοντας την ανάγκη ενίσχυσης και αναβάθμισης διοργανώσεων που στοχεύουν και στο μαζικό λαϊκό αθλητισμό.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις οργανώσεις, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες που στήριξαν τη διοργάνωση του αγώνα αλλά και την διαχείριση του σοβαρού περιστατικού της κατάρρευσης δρομέα, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ευχόμαστε, ο συμπολίτης δρομέας να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα υγείας.

Η άμεση αντίδραση και η σωτήρια παροχή των πρώτων βοηθειών από τους εθελοντές  και βεβαίως η άμεση ανταπόκριση του ΕΚΑΒ,  αναδεικνύει όχι μόνο τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στις εθελοντικές οργανώσεις, αλλά και την ιδιαίτερη σημασία του εθελοντισμού.

Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί ιδιαίτερα τον γιατρό και δρομέα  κ. Θωμά Μέλο και την κ. Λιτσιούλη Βασιλική από την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών,   που άμεσα επιλήφθηκαν του περιστατικού,  τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών, που άμεσα έσπευσαν για την παροχή βοήθειας, καθώς και την Τροχαία Λάρισας, την επιτροπή ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων,  του Συλλόγους VESPA,  Μotoriders, τη ΛΕΦΦΑΜ, τους ραδιοερασιτέχνες τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λάρισας την ΚΟΙΝΣΕΠ , για την άψογη ανταπόκριση τους και τη συμβολή τους στη διοργάνωση του αγώνα.

Οι δημότες και οι κάτοικοι της πόλης πρέπει να αισθάνονται ευγνώμονες και περήφανοι για το έργο και τη πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ