ΠΕΝΘΕΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Θ. ΧΑΡΙΣΟΥΛΗ

Κεραυνός εν αιθρία για την αθλητική Λάρισα η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου αθλητή της ΕΑΛ Θ. Χαρισούλη, που «έφυγε» ξαφνικά χθες σε ηλικία 66 χρόνων.

Ο Θωμάς Χαρισούλης ήταν από τους πρώτους παίκτες που στελέχωσαν τη μεγάλη ομάδα βόλεϊ της δεκαετίας του 70 στην Α΄ Εθνική κατηγορία, ενώ δόξασε το σύλλογο φορώντας τον Πήγασο στο στήθος για πολλά χρόνια και στη συνέχεια εργάστηκε και ως προπονητής μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις του στους νεότερους. Για πολλά χρόνια υπήρξε προπονητής και στον Ερμή Αγιάς.

Η οικογένεια της ΕΑΛ εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της στους οικείους του, δανειζόμενοι μια φράση από πρώην συμπαίκτη του,

“ο ΘΩΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΛΗΣ…. σήμερα ”πήδηξε” για μπλοκ …ως το Θεό”.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΩΜΑ!!!, αναφέρεται στη σελίδα της ΕΑΛ, ενώ και οι αθλητές, οι προπονητές και οι διοικούντες των τμημάτων βόλεϊ της ΑΕΛ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Θωμά Χαρισούλη που αδόκητα έφυγε από κοντά μας.

« Ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές του βόλεϊ στη δεκαετία του ’70 που ανέδειξε η Λάρισα με τεράστια συμβολή στην ανάπτυξη του αθλήματος.
Καλό ταξίδι…», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση.

Τη λύπη του για το θάνατο του Θ. Χαρισούλη εκφράζει και ο Ερμής Αγιάς σημειώνοντας τα εξής: “ Ο Θωμάς Χαρισούλης υπήρξε για χρόνια προπονητής στα τμήματα βόλεϊ του συλλόγου μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκ μέρους του συλλόγου μας και των φιλάθλων της Αγιάς”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ