ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΛ

Με την εμβόλιμη 15η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ, όπου ξεχώρισε η νίκη του Κίσσαβου Συκουρίου στο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στα Βούναινα αλλά και η νίκη του Αμπελωνιακού μετά την «αλλαγή» προπονητή.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Νίκη ψυχολογίας σήμερα για τον Αμπελωνιακό που με υπηρεσιακό τεχνικό το γυμναστή Γ. Παπαδημητρίου στη θέση του αποχωρήσαντος Αχιλλέα Μαστοροδήμου, επικράτησε του Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων με σκορ 1-0.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις ο Αμπελωνιακός έδειξε να το θέλει περισσότερο, για να επικρατήσει στο τέλος χάρη σε ένα τέρμα που σημειώθηκε στο 78’.

Χάνοντας ευκαιρίες με τους Τσετιροκλή, Παυλίδη και Πατρίκου ο Αμπελωνιακός πίεσε για το γκολ και έφτασε στην επιτυχία όταν ύστερα από πάσα του Πατρίκου ο Χατζούλης με ιδανικό πλασέ λύτρωσε την ομάδα του.

Αμπελωνιακός: Βραζιτίκος, Λιάκος, Μεσημέρης, Παυλίδης, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Πατρίκου (80′ Πούλιος), Χατζούλης, Ψύρρας (88′ Γιάννος), Τσετιροκλής, Δίχρης (63′ Βούκιας).

«ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ» Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ

Ματς-θρίλερ, απαγορευτικό για καρδιακούς είχαμε σήμερα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ ανάμεσα σε Δαμασιακό και Κιλελέρ, με τους γηπεδούχους να κρατούν τη νίκη στα χέρια τους με γκολ που σημείωσαν στο 87’ και τελικά να εγκαταλείπουν τον αγωνιστικό χώρο με το βαθμό της ισοπαλίας δεχόμενοι τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Καλύτεροι με την έναρξη του παιχνιδιού οι παίκτες του Κώστα Καζάκη ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης όταν από γύρισμα του Λούτσου ο Ραπτοτάσιος άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0, ενώ στο 43’ ο σκόρερ χρήστηκε δημιουργός, ωστόσο το πλασέ του Λούτσου απέκρουσε σωτήρια ο Κουκοφίκης.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις με το Χατζηλαδά, ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έφτασαν στην ισοφάριση στο 62’ όταν ο Κουσιώρας πλάσαρε για το 1-1.

Στο 81’ ο Μιγδάνης είπε «όχι» στο σκόρερ των φιλοξενούμενων και στο 87’ ήρθε το δεύτερο τέρμα για το Δαμασιακό όταν μετά από κόρνερ του Λέτσιου ο Μόκας με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 2-1 για την ομάδα του.

Απρόσεκτος στο τέλος ο Δαμασιακός έδωσε δικαιώματα στο Κιλελέρ, που στο 90+2 και από στημένη φάση μετά από κόρνερ του Χατζή ο Παλάσκας με κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα του, με το 2-2 να διατηρείται μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Οικονόμου (89′ Σεΐζης), Βίδρας (75′ Λέτσιος Γ.), Μόκας, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Ραπτοτάσιος, Ντόκος, Δούκας, Λούτσος, Μπακαΐμης.

Α.Ε. Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκοφίκης, Τζουρτζουκλής, Παλάσκας, Ζιόμπουρας Απ. (38′ Μουρατάι), Ζιόμπουρας Απ., Γουρνάρης, Γούσης, Χατζής (90+3′ Μπάλλας), Χατζηλαδάς, Παπαδημητρίου, Κουσιώρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ηρακλής Λάρισας – Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α α.)

Ηρακλής Χάλκης – Αναγέννηση Πουρναρίου 0-3 (α.α.)

Φιλοκτήτης Μελιβοίας – Ολυμπιακός Αμπελιάς 0-1

Κίσσαβος Συκουρίου – Βούναινα 3-1

Δαμασιακός – Α Ε Κιλελέρ 2-2

Ελευθεραί – Όλυμπος Γόννων 0-1

Αμπελωνιακός – Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 1-0

Νέες Καρυές 2012 – Νεάπολη Λάρισας 3-1

Αβέρωφ Λάρισας – Δόξα Ραχούλας 2-0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ