ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Με το μήνυμα της ειρήνης  για όλους τους ανθρώπους και ειδικά για τα παιδιά  όλου του κόσμου ο Δήμος Αγιάς μαζί με τους συνεργαζόμενους φορείς θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία της Αγιάς το Σάββατο  στις 17 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα.

Ένα μπαλόνι με το μήνυμα της ειρήνης θα δοθεί ως συμβολικό δώρο σε  όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται στην πλατεία προκειμένου όλοι μαζί να στείλουμε ψηλά το μήνυμα της ειρήνης για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Από νωρίς στην πλατεία της Αγιάς θα ψήνονται κάστανα και ο σύλλογος  Γυναικών θα μοιράζει ζεστή χορτόσουπα, τσάι και άλλα τοπικά εδέσματα

Όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Αι Βασίλη στο έλκηθρό του και τους βοηθούς του, τις  νεράιδες και τα ξωτικά που θα συνθέτουν  μια παραμυθένια εικόνα, τους καλικάντζαρους και το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φάτνη που θα συμπληρώνουν το ψηφιδωτό του μόνιμου γιορτινού διάκοσμου στην κεντρική πλατεία της Αγιάς.

Το Δέντρο θα ανάψει στις 6.30 κάτω από τους ήχους τις χορωδίας του Γυμνασίου Αγιάς.

Στα παιδιά θα μοιραστούν καραμέλες και γλειφιτζούρια  από τον εμπορικό σύλλογο Αγιάς ο οποίος συμμετέχει ενεργά στην διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικη γιορτής .

Υποστηρικτές της εκδήλωσης για ακόμη μια φορά είναι ο Σύλλογος γυναικών Αγιάς, οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων με τα σχολεία της ΔΕ Αγιάς, ο επαγγελματικός σύλλογος Αγιάς, ο Μορφωτικός πολιτιστικός Σύλλογος «Μιλτιάδης Δάλλας» με το εργαστήρι ζωγραφικής της κας Ευαγγελίας Χατζούλη και εθελοντές πολίτες που βοηθάνε στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Παράλληλες εκδηλώσεις τις ημέρες των εορτών:

Κυριακή 18/12/201612:00πμ: χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά από τον Εμπορικό Σύλλογο στην πλατεία της Αγιάς

Πέμπτη 22/12/2016, 18:00μμ: χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την Σχολή Χορού “Έκφραση” Χρυσαλλίδα

18:00μμ  τα παιδιά δημιουργούν χριστουγεννιάτικα στολίδια με την Σοφία Τερζίδου από την Κοιν.Σ.Επ. “Όσσα”

19:00μμ  “Η δική μας γιορτή”

Μια παράσταση με μουσική, χορό και θέατρο από τα παιδιά της σχολής.

Μαζί μας τραγουδάει η Σταυρούλα Αστερινού.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.