ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΤΟΥ 7ου Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης εκφράζουν με επιστολή τους προς την περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ελ. Αναστασοπούλου, οι μαθητές της Γ’ τάξης του 7ου Δ.Σ. Λάρισας που χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους τυχερούς που μετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Αναλυτικά στην επιστολή τους αναφέρουν:

“Αγαπητή κ.Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

Είμαστε οι μαθητές του 7ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και θα θέλαμε να σας πούμε για τις εντυπώσεις που μας άφησε το πρόγραμμα  κολύμβησης, που εφαρμόστηκε φέτος για πρώτη φορά.

Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη, όταν ο Διευθυντής μάς ανακοίνωσε ότι ήμασταν η τυχερή τάξη, που θα συμμετείχε στο πρόγραμμα κολύμβησης για ένα τρίμηνο .

Με ανυπομονησία περιμέναμε να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Όταν έφτασε εκείνη η ώρα δεν χορταίναμε να απολαμβάνουμε το κολύμπι και το παιχνίδι στην πισίνα. Οι στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης που απολαμβάναμε στο μάθημα ήταν απίθανες. Μακάρι το πρόγραμμα να κρατούσε όλη τη χρονιά!

Οι γυμναστές που μας δίδαξαν κολύμπι ήταν πολύ καλοί μαζί μας. Μας έμαθαν χρήσιμα πράγματα. Από το να χαιρόμαστε το νερό μέχρι να κολυμπάμε άφοβα και ξεκούραστα χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές.

Κάθε φορά όμως, που φεύγαμε από το σχολείο για το κολυμβητήριο, διακρίναμε στο βλέμμα των υπολοίπων παιδιών ένα παράπονο που δεν μπορούσαν κι αυτά να ’ρθουν μαζί μας.

Νομίζουμε πως θα ήταν καλό, όλοι οι μαθητές  του σχολείου να μπορούσαν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα για να νιώσουν κι αυτοί τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε εμείς. Παιδάκια είναι και ζηλεύουν!

Γι αυτό θα σας παρακαλούσαμε κ. διευθύντρια να εισηγηθείτε στον κ. υπουργό Παιδείας του χρόνου να συμμετέχουν όσες περισσότερες τάξεις γίνεται παραπάνω αν όχι όλες.

Τελειώνοντας την επιστολή μας κ.Διευθύντρια, θα θέλαμε να κάνουμε μια ευχή. Μακάρι σε λίγα χρόνια το κάθε σχολικό συγκρότημα να διαθέτει τη δική του πισίνα!

Με εκτίμηση,

οι μαθητές της Γ΄του 7ου Δημ. Σχολ. Λάρισας”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ