ΠΕΝΤΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ…

Στεναχωρημένος αλλά ψύχραιμος και αποφασισμένος για υπερβάσεις εμφανίστηκε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το κύπελλο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγιας, ο οποίος με παρέμβασή του στο «βυσσινί» ραδιόφωνο προανήγγειλε αποχωρήσεις πλέον των 5 ποδοσφαιριστών, αποκάλυψε πως έχουν «κλείσει» ήδη 5 μεταγραφές

που θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΟ, ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του για τον πανηγυρισμό του Γιαννιτσάνη αλλά και το μαρκάρισμά του στο Γκόλια.

«Για ορισμένους σήμερα ήταν το τελευταίο τους παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΛ, ενώ σήμερα κιόλας ενδέχεται να μάθουν πως αποχωρούν από την ομάδα», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση Κούγια, ο οποίος προανήγγειλε μεταγραφές παικτών εγνωσμένης αξίας με συμμετοχές σε εθνικές ομάδες και μεγάλα πρωταθλήματα.

Μιλώντας για το «δανεικό» Γιαννιτσάνη και σκόρερ της σημερινής αναμέτρησης ο κ. Κούγιας στάθηκε ιδιαίτερα στον πανηγυρισμό του κατά την επίτευξη του γκολ, χαρακτηρίζοντας «απρέπεια» και τη συμμετοχή του στο σημερινό αγώνα.

«Μέχρι το καλοκαίρι που θα επιστρέψει στην ΑΕΛ θα πρέπει να σκεφθεί πολλά πράγματα, καθώς απόψε ήταν μια άσχημη βραδιά γι’ αυτόν», υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος, τονίζοντας πως θεωρεί «απρέπεια» και τη συμμετοχή του καθώς υπήρξε συμφωνία να μην αγωνισθεί απέναντι στην ΑΕΛ.

Κλείνοντας ο κ. Κούγιας επανέλαβε πως στόχος της ΑΕΛ είναι η παραμονή, καθησυχάζοντας τους φιλάθλους για τη συνέχεια.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ