ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Μια συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο περίπτερο της Εθελοντικής Ομάδας ΣΤΗΡΙΞΗ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι θα επισκεφθούν το “Παραδοσιακό Χωριό Χριστουγέννων 2016” στην Πλατεία Ταχυδρομείου την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 12.30΄ το μεσημέρι.

Ο Χρήστος Παπαχρήστος, ο Μιχάλης Ζουριδάκης και η Αρετή Παπαναστασίου θα δημιουργήσουν με τα τραγούδια τους ένα εορταστικό κλίμα αλλά κυρίως ένα κλίμα Αγάπης  και συμπαράστασης που θα έχει σαν αποδέκτες την Άσπα, τον Άγγελο, τον Βασίλη και άλλα παιδιά που βρίσκονται καθηλωμένα σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.

Αυτές τις μέρες δεν θα αφήσουμε μόνους  νέους ανθρώπους που η ζωή τους έδειξε το σκληρό της πρόσωπο.

Στο πλαίσιο της δράσης “3 πόλεις για έναν Άγγελο“ που γίνεται ταυτόχρονα στην Θεσσαλονίκη, στην Λάρισα και στην Αμαλιάδα με στόχο τη συλλογή πλαστικών καπακιών για τον Άγγελο Λαδά θα δώσουν το παρών η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, ο Πελασγός Λάρισας, Σχολεία, Σύλλογοι και Φορείς που βρίσκονται αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια.

Για την Λάρισα υπεύθυνοι για την συλλογή καπακιών είναι η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ και τα Τσουμάνης Mάρκετ Λάρισα.

Στους μικρούς μας φίλους τα κορίτσια της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ θα μοιράσουν προσκλήσεις για τον αγώνα τους την Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ενώ τα Τσουμάνης μάρκερ Λάρισα θα προσφέρουν σε όλους χυμούς και αναψυκτικά.

Εκτός από την συλλογή πλαστικών καπακιών  θα διατίθενται βραχιολάκια και άλλα είδη για την Άσπα, Θα διατίθεται το βιβλίο “ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ” της Άννας Κορτέση για τον Βασίλη Πιπέρη και θα υπάρχει Μπαζάρ με πολλά διακοσμητικά είδη και κοσμήματα για να καλυφθούν ανάγκες παιδιών που βρίσκονται σε Κέντρο Αποκατάστασης.
Επίσης για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει το “Δένδρο των ευχών” στο οποίο μπορούν να κρεμάσουν μια Χριστουγεννιάτικη μπάλα κάνοντας μια ευχή ή να δημιουργήσουν τις δικές τους Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές.

Αλλά και ο Αη Βασίλης Πιπέρης θα είναι εκεί για να μοιράσει χαμόγελα και να φωτογραφηθεί με τους φίλους του μικρούς και μεγάλους ενώ ο Χρήστος Παπαχρήστος, ο Μιχάλης Ζουριδάκης και η Αρετή Παπαναστασίου μας υπόσχονται ότι θα ζεστάνουν την παγωμένη ατμόσφαιρα αλλά και τις καρδιές μας με όμορφα τραγούδια

Μια γιορτή από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς ευαισθητοποιημένος συμπολίτης μας.

Το περίπτερο της Εθελοντικής Ομάδας ΣΤΗΡΙΞΗ θα λειτουργεί μέχρι και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου καθημερινά σύμφωνα με το ωράριο των καταστημάτων

Σας περιμένουμε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ