ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

 

Στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου άναψε σήμερα το χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου Τυρνάβου, από το δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού , με τη συνοδεία μουσικής και κρασιού μεταδίδοντας το πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων.

Το δέντρο άναψε με τη συνοδεία ήχων από τις φιλαρμονικές του δήμου Τυρνάβου και της Νάουσας. Πάντως λίγο το ψύχους ελάχιστοι ήταν οι κάτοικοι της περιοχής που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Παράλληλα σήμερα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων είχαμε την παιδική παράσταση «Μπαλαρίνα», από τη θεατρική ομάδα «Thiasos» στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου, αλλά και την εκδήλωση “Παραμυθένια Χριστούγεννα”, αυτοσχεδιασμοί και κατασκευές για τους μικρούς μας φίλους στο «Αρχοντικό του Αϊ-Βασίλη».

Αύριο Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. “οι καλικάντζαροι…έρχονται” στο «Αρχοντικό του Αϊ-Βασίλη», με την Ειρήνη Καϊσούδη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com

1 Comment

  1. Καλα…δεν ντράπηκαν να κάνουν μια τέτοια εκδήλωση;;;Τι ρεζίλια είναι αυτά;Ποιο δέντρο άναψαν;Βλέπει κανεις κανενα δέντρο στην πλατεία του Τυρνάβου;Μας κοροϊδεύουν αυτοί οι άνθρωποι;;;Είμαστε η μοναδική κακόγουστη πόλη σ αυτόν τον τομέα.Καλλιτερα να μην κάνανε τιποτα…

Comments are closed.