ΑΓΑΠΗ, ΝΟΤΕΣ, ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ…

Μια συναυλία ξεχωριστή απόλαυσαν οι επισκέπτες του “Παραδοσιακού χωριού Χριστουγέννων 2016” και οι περαστικοί από την Πλατεία Ταχυδρομείου. Μια συναυλία γεμάτη αγάπη και ελπίδα. Οι Χρήστος Παπαχρήστος, Αρετή Παπαναστασίου και Μιχάλης Ζουριδάκης γέμισαν την πλατεία με νότες και αισιοδοξία στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Εθελοντική Ομάδα Στήριξη.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της δράσης “3 πόλεις για 1 Άγγελο” που έγινε ταυτόχρονα την Θεσσαλονίκη, την Λάρισα και την Αμαλιάδα με στόχο την συλλογή πλαστικών καπακιών για τον 24χρονο Άγγελο Λαδά που νοσηλεύεται στο Κέντρο Αποκατάστασης ANIMUS.

Εκτός από τον Χρήστο Παπαχρήστο, την Αρετή Παπαναστασίου και τον Μιχάλη Ζουριδάκη στον χώρο βρέθηκαν και οι καλλιτέχνες Αλέξανδρος Τσιωνάς και Σπύρος Παππάς οι οποίοι δεν αρνήθηκαν την πρόσκληση του Χρήστου Παπαχρήστου και συμμετείχαν στη συναυλία ερμηνεύοντας γνωστά τραγούδια ενώ έκτακτη ήταν και η συμμετοχή του Λάζαρου Ζαχαριά στα κρουστά (Καχόν).

Και φυσικά δεν παρέλειψε να τραγουδήσει και ο Βασίλης Πιπέρης που απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου για την δύναμη ψυχής που διαθέτει αλλά και για το χιούμορ του.

Τους εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και σχολείων υποδεχόταν ο Πρόεδρος της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ Φώτης Βακιρτζηδέλης ενώ η υπεύθυνη  και εμπνεύστρια της λειτουργίας του περιπτέρου Άννα Κορτέση ενημέρωνε το κοινό για τις δράσεις της Ομάδας και για την πορεία της υγείας του Άγγελου και της Άσπας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών με αντιπροσωπείες τους οι:

  • Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ
  • Αθλητικό Σύλλογος ΠΕΛΑΣΓΟΣ Λάρισας
  • Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας
  • Ένωση Σωφρονιστικών Υπαλλήλων (Κατάστημα Κράτησης Λάρισας)
  • 1ο Γυμνάσιο Λάρισας
  • 26ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας
  • 17ος Παιδικός Σταθμός Λάρισας
  • ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ (Εκπρόσωπος ο κ. Χαράλαμπος Ξανθόπουλος)

Η Γενική Αρχηγός της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Αθανασία Τσακνάκη παρέδωσε στον Φώτη Βακιρτζηδέλη ποσότητα προσκλήσεων για τον αγώνα της Κυριακής που δίνει η ΑΕΛ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι προσκλήσεις θα διανεμηθούν σε μαθητές του 26ου Δημοτικού Σχολείου.

Ήταν μια εκδήλωση που εκτός από τα μηνύματα αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο μας και τις πολύ καλές μουσικές που ακούστηκαν είχε και ουσιαστικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια για βοήθεια στον αγώνα που δίνουν ο Άγγελος και η Άσπα αλλά και έβαλε τις βάσεις για συμμετοχή πολλών ευαισθητοποιημένων πολιτών στο δύσκολο έργο της Εθελοντικής Ομάδας ΣΤΗΡΙΞΗ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ