ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΗ ΑΦΗΝΕΙ Η ΑΕΛ!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανάκλησης του δανεισμού του Νίκου Γιαννιτσάνη από τα Τρίκαλα αφήνει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε με τη χρησιμοποίηση του παίκτη, που αναδείχθηκε και σε «χρυσό» σκόρερ της ομάδας του.

Την ίδια ώρα τα Τρίκαλα με ανακοίνωσή τους διαψεύδουν τις δηλώσεις Κούγια, σύμφωνα με τις οποίες δεν τηρήθηκε σχετική συμφωνία για μη χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΑΕΛ επισημαίνει τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει καμιά διάθεση να απαντήσει στην ομάδα των Τρικάλων ή να αμφισβητήσει τον λόγο του κ.Γιαλιά που είναι συμβόλαιο. Καλό είναι να σταματήσει οποιαδήποτε αντιπαράθεση γύρω από την υπόθεση Γιαννιτσάνη, για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις μας, οι οποίες το τελευταίο διάστημα είναι σε καλό επίπεδο, όσο φυσικά και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή μας. Πιθανότατα, δε, τις επόμενες μέρες, εφόσον το επιθυμεί και ο προπονητής μας, Σάκης Τσιώλης, θα ανακληθεί ο δανεισμός του.”

Νωρίτερα πάντως τα Τρίκαλα απαντώντας στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια έδωσαν στη δημοσιότητα την εξής ανακοίνωση:

«Με αφορμή την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Νίκου Γιαννιτσάνη στον αγώνα με την ΑΕ Λάρισας, θα πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους, ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
1ο: Ο Νίκος Γιαννιτσάνης είναι ένας άνθρωπος με ήθος και απόλυτο επαγγελματισμό και θα ήταν αδιανόητο για να μην δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τον ΑΟ Τρίκαλα σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.
2ο: Ο πανηγυρισμός δεν ήταν παρά ο «φυσιολογικός», για έναν ποδοσφαιριστή που στο τελευταίο λεπτό ενός αγώνα πετυχαίνει γκολ και δίνει στην ομάδα του τη νίκη, αλλά και την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας.
3ο: Δεν υπήρξε καμία συμφωνία, κατά τον δανεισμό του παίκτη από την ΑΕΛ με τον ΑΟΤ ότι δεν θα έπαιζε στο μεταξύ μας παιχνίδι.
4ο: Ο λόγος του Χρήστου Γιαλιά, ήταν είναι και θα είναι πάντα συμβόλαιο, αυτό ας το κατανοήσουν οι πάντες!»

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ