Ν. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΗΣ: ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρίκαλα Νίκος Γιαννιτσάνης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση με αφορμή τον αγώνα με την ΑΕΛ, η οποία έχει ως εξής:
«Αντιλαμβάνομαι πως μετά και τις δηλώσεις του κυρίου Κούγια, είμαι υποχρεωμένος να κάνω κάποιες διευκρινίσεις δημόσια και για εκείνον και για τους σπουδαίους φιλάθλους της ΑΕΛ.
Μεταγράφηκα με πολλά όνειρα και με προσωπικές ενέργειες του κυρίου Κούγια στην ΑΕΛ, σε μια από τις 5 μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με πολλά όνειρα και ενθουσιασμό το περασμένο καλοκαίρι. Ανυπομονούσα να αποδείξω την αξία μου μπροστά στο απαιτητικό κοινό της μεγάλης αυτής οικογένειας.

Δυστυχώς με απόφαση του προπονητή έπρεπε να αποχωρήσω και θα ευγνωμονώ τον κύριο Γιαλιά που μου έδωσε την δυνατότητα να γίνω μέλος μιας πραγματικής οικογένειας για το διάστημα που θα έπρεπε να αγωνιστώ ως δανεικός.
Φαντάζομαι πως και ο κύριος Κούγιας που ξέρω πως με πιστεύει θα ήθελε να με δει να προοδεύω και να αγωνίζομαι έντιμα και να τιμώ την φανέλα της ομάδας μου, που μέχρι το τέλος της σεζόν είναι τα Τρίκαλα, όπως και έκανα και στο μεταξύ μας ματς.

Από το καλοκαίρι και μετά ανυπομονώ να επιστρέψω στην οικογένεια της ΑΕΛ, αφού προηγουμένως έχω βοηθήσει τα Τρίκαλα, τον κ. Γιαλιά, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τον φανταστικό φίλαθλο κόσμο της ομάδας να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αλήθεια γιατί τόσος ντόρος για την αντίδραση ενός νεαρού αθλητή που έπραξε το αυτονόητο, πανηγυρίζοντας κόσμια το τέρμα που σημείωσε δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του;

Και μεταξύ μας, δεν είδαμε να δίνεται ανάλογη διάσταση στα φωτογραφικά στιγμιότυπα ας πούμε Κούγια-Πλεξίδα που πλημμύρισαν τα αθλητικά σάιτ των Τρικάλων και όχι μόνο, όταν λίγο καιρό πριν οι δυο τους- που χθες «χαριεντιζόμενοι» απαθανάτισαν τη στιγμή βλέποντας μαζί το παιχνίδι- αντάλλασσαν… γαλλικά για το προπονητήριο των Δένδρων.

Μήπως τελικά άλλα μας φταίνε;

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ ΚΟΥΓΙΑΣ-ΠΛΕΞΙΔΑΣ: Κ. Τσομάκος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ