«ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Αντίδραση Κούγια επιβεβαιώνει το δημοσίευμα

Πέντε μεταγραφές προανήγγειλε μέσω του «βυσσινί» ραδιοφώνου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγιας αμέσως μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το κύπελλο, ωστόσο το «επτασφράγιστο» μυστικό διέρρευσε και μάλιστα με υπαιτιότητά του.

Σύμφωνα λοιπόν με τη gazzetta.gr η ΑΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνή Λετονού χαφ, Γιάνις Ικαούνιεκς, ενώ όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο παίκτης αρέσει πολύ και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς ήδη έχει φτάσει στην Λάρισα.

Ο 21χρονος αγωνίζεται ως εσωτερικός μέσος, έχει αριστερό πόδι, τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μετς, με 4 και 8 συμμετοχές στο Γαλλικό πρωτάθλημα τις δύο προηγούμενες σεζόν, ενώ φέτος δεν έχει πάρει ευκαιρία. Σημειώνεται πως αν και σε μικρή ηλικία ο ποδοσφαιριστής έχει 13 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών της Λετονίας.

Παράλληλα το αθλητικό σάιτ των Αθηνών περιγράφει προχωρημένες συζητήσεις με Αργεντινό, καθώς και προχωρημένες επαφές με τον 23χρονο Ισπανό εξτρέμ Πάμπλο Γκαγιέδο Λαρντίες. Ο νεαρός έπαιζε στην τρίτη κατηγορία και την Λεατάλντ, όπου μέχρι στιγμής «μετρά» 17 συμμετοχές. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουέσκα, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει και στην Κασεράνο. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην χώρα της Ιβηρικής, ο Γκαγιέδο θα είναι την Κυριακή στο γήπεδο για να δει από κοντά το ματς της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε πως εκκρεμεί πάντα η γνωστή και στα τοπικά ΜΜΕ περίπτωση του 24χρονου αμυντικού Λελογκονόλο Μεσαλέσα, ο οποίος δοκιμάζεται εδώ και μέρες αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ

Σε προσωπική του δήλωση για τα μεταγραφικά και το επίμαχο δημοσίευμα ο κ. Κούγιας αναφέρει τα εξής:

“Παρά το ότι όλοι μας, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ, οφείλουμε να ασχολούμαστε αυτή τη στιγμή μόνο με τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, είμαι υποχρεωμένος να κάνω μια προσωπική δήλωση η οποία αφορά στο ζήτημα των μεταγραφών.

Πληροφορήθηκα από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ομάδας μας, κ. Χρήστο Τσούμαρη, ότι πάλι χθες βράδυ η έγκυρη αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr, δημοσιοποίησε μεταγραφικούς μας στόχους, τους οποίους τόσο ο ίδιος όσο και οι άμεσοι συνεργάτες μου έχουμε διαφυλάξει ως επτασφράγιστο μυστικό για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών. Αυτό άλλωστε επιβάλει η σοβαρή λειτουργία μιας σοβαρής ΠΑΕ.

Το ρεπορτάζ είναι ακριβές σε σχέση με τους μεταγραφικούς στόχους, χωρίς να επιθυμούμε φυσικά αυτή τη στιγμή να δημοσιοποιήσουμε τα ονοματεπώνυμα των υπολοίπων παικτών που αναφέρονται. Εκείνοι ωστόσο που θα αποχωρήσουν, θα βρίσκονται υπό κρίση ως και την τελευταία στιγμή.

Γνωρίζω πάντως ποιος – έξω από το περιβάλλον της ομάδας – έδωσε επιλεκτικά αυτές τις πληροφορίες στο gazzetta.gr και θέλω να ζητήσω προσωπικά συγνώμη απ’ όλους τους ρεπόρτερς των ΜΜΕ της Λάρισας, αλλά και ευρύτερα, γιατί η εμπιστοσύνη μου στο συγκεκριμένο πρόσωπο είναι η μοναδική αιτία της διαρροής.

Προς γνώση και συμμόρφωση…”

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ