ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Μουσική εκδήλωση για καλό σκοπό στην πλατεία Ταχυδρομείου

Μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση ανθρωπιάς και ευαισθησίας με τίτλο «Αγκαλιάζουμε τ’ αστέρια» οργανώνει το απόγευμα (6 μ.μ.) της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο της Ιατρικής (πλ. Ταχυδρομείου) το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Λάρισας.

Η κοινωνική δομή που για περισσότερα από τέσσερα χρόνια στηρίζει με ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες ανασφάλιστους και άπορους της Λάρισας οργανώνει σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Λάρισας εκδήλωση με χριστουγεννιάτικες μελωδίες που αγαπήσαμε σε γνωστές κινηματογραφικές ταινίες, όπως Πολικό Εξπρές, Frozen, κλπ.

Τις μελωδίες θα αποδώσει το Σύνολο Μουσικής Κινηματογράφου υπό την διεύθυνση των μουσικών Φρόσως Αστ. Κτιστάκη και κ. Βιβής Καραγιάννη. Κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση   φαρμάκων για τους δικαιούχους του Ι.Κ.Α.Λ. , αλλά και ειδών προσωπικής υγιεινής για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους δεκάδες εθελοντές και εθελόντριες γιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτές και διοικητικούς που καθημερινά όλο το χρόνο που πέρασε πρόσφεραν υπηρεσίες αλληλεγγύης στους συνανθρώπους τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ