ΉΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣΛ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ …

Δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στη βάση τους με το ροζ φύλλο αγώνα οι παίκτες του ΓΣΛ που γνώρισαν την ήττα στην Καβάλα με 76-53, αλλά η ομάδα διαμαρτύρεται για την διαιτησία και συγκεκριμένα μόνο για τα σφυρίγματα του κ. Τσιρτσιμάλη.

Με καλούς οιωνούς ξεκίνησε το ματς ο Γυμναστικός που μπήκε δυναμικά στον αγώνα και κατάφερε να βρίσκεται κοντά στο σκορ και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής για να ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ το 20-14. Η δεύτερη περίοδος ήταν κακή για τους «πράσινους που έπαθαν «μπλακ άουτ» και άρχισαν να χάνουν την επαφή με το σκορ για να τους βρει το τέλος του ημιχρόνου πίσω με 43-22, καθώς υπέπιπταν εύκολα στο λάθος και έχαναν την «μάχη» των ριμπάουντ.

Όμως στην επανάληψη και αφού ηρέμησαν στα αποδυτήρια, συγκεντρώθηκαν και οι Λαρισαίοι ξεκίνησαν πολύ δυναμικά αρχίζοντας να «ροκανίζουν» την σε βάρος τους διαφορά. Μάλιστα μείωσαν στους δέκα πόντους και στο 30’ το σκορ έγινε 52-39.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΓΣΛ επέστρεψε στο ματς, στην τελευταία περίοδο κάποια σφυρίγματα έκαναν έξαλλους τους «πράσινους» που αποσυντονίστηκαν με αποτέλεσμα να επέλθει η ήττα με τελικό σκορ το 76-53.

Διαιτητές: Πουρσανίδης Κ., Σιμητόπουλος Ι., Τσιρτσιμάλης Στ.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 43-22, 52-39, 76-53.

ΓΣΛ (Πέρκος): Τόζιος, Συνετος, Νίκολιτς 9 (1), Τσουράκης, 7, Χαιρετίδης, Κουτρας 9,Μπέμπης 12 (2), Σπυρόπουλος 10, Γουμενόπουλος, Γκιουλέκας 6.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΕΡΚΟΥ (τεχνικός ΓΣΛ):

«Μετά από την ήττα και το «απρόσκοπτο εμπόδιο» που συναντήσαμε στο σημερινό παιχνίδι, εμείς θα συνεχίσουμε ακόμη  πιο δυνατοί, ενωμένοι κ πιο παθιασμένοι στα επόμενα ματς».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά το παιχνίδι η διοίκηση του Γυμναστικού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Το ιστορικό σωματείο του Γυμναστικού Συλλόγου Λαρισαίων βρέθηκε σήμερα μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Ο ΓΣΛ ζητάει ισότιμη μεταχείριση όπως πρέπει να γίνεται σε όλους τους συλλόγους. Θεωρούμε ότι όλοι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται εντός του γηπέδου και των τεσσάρων γραμμών αυτού και σε καμία περίπτωση από τρίτους παράγοντες.

Σήμερα ο Γυμναστικός διαμαρτύρεται και εκφράζει πολλά παράπονα για τον τρίτο διαιτητή της αναμέτρησης Καβάλα – ΓΣΛ, κ. Στέφανο Τσιρτσιμάλη ο οποίος από το τζάμπολ της σημερινής αναμέτρησης φάνηκε να έχει μια διάθεση «εχθρική» ενάντια στην ομάδα μας με τα σφυρίγματά του. Η συμπεριφορά του κρίνεται από την πλευρά μας απαράδεκτη, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σημαντικού αυτού αγώνα και ζητούμε την εξαίρεση του από κάθε παιχνίδι της ομάδας μας.

Αντιθέτως, ζητούμε διαιτητές επιπέδου του κ. Κ. Πουρσανίδη ο οποίος σήμερα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και επέδειξε σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Υπογραμμίζουμε δε, την άψογη συμπεριφορά των γηπεδούχων, καθώς η ομάδα της Καβάλας δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση στα όσα απαράδεκτα από πλευράς κ. Τσιρτσιμάλη, συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο.

Τέλος, σημειώνουμε πως το DVD του αγώνα που επιβεβαιώνει τα όσα ισχυριζόμαστε, είναι στην διάθεση του οποιοδήποτε ενδιαφερόμενου”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ