ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Πιο αποτελεσματικός ο ΠΟΕ πανηγύρισε την εντός έδρας επιτυχία απέναντι στη Δόξα Αργυροπουλίου, με σκορ 3-1. Δυνατά μπήκαν στην αναμέτρηση οι παίκτες του Ν. Παπανικολάου που στάθηκαν άτυχοι καθώς μόλις στο 5ο λεπτό είδαν τη μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι του ΠΟΕ μετά από απευθείας χτύπημα φάουλ του Σιαμαντούρα,

με τον ΠΟΕ πιο αποτελεσματικό να ανοίγει το σκορ στο 18’ με το Μπαρλαγιάννη, και 8’ λεπτά αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματά του με τον Καρλιάμπα να γράφει το 2-0.

Με την έναρξη της επανάληψης η Δόξα βγήκε στην επίθεση καταφέρνοντας να μειώσει το σκορ σε 2-1 στο 55’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσούτσα, ωστόσο ψύχραιμος ο ΠΟΕ αντέδρασε σωστά και στο 75’ «κλείδωσε» τη νίκη, όταν ο Ταστεμερίδης διαμόρφωσε το 3-1 δίνοντας το «τρίποντο» στην ομάδα του.

ΠΟΕ (Αλέκος Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Μπούσιας, Νικολαίδης (67′ λ.τ Μηνάς), Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Συνάπαλος (78′ Γεωργούλας), Τσένος, Ταστεμερίδης (85′ Πάτσης), Μπαλαμώτης, Μπαρλαγιάννης, Ματούλας.

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ. (78′ λ.τ. Βογιατζής), Καράς (82′ Βόγγολης), Μάρκου, Κούλπας, Χαρισούλης, Σχοινάς, Σιαμαντούρας, Ζάχος, Τσούτσας, Μπουζούκας (30′ λ.τ. Κόκορας).

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: F/B ΠΟΕ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ